Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

mikrofon usb

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka, mam problem z tym wejściem od słuchawek i mikrofonu (mini jack czy jakos tak) każde słuchawki psują się po ok 2 tygodniach użytkowania niezależnie od ceny :/

Jakie są różnice między mikrofonami tymi zwykłymi a usb? Czy kupie średni mikrofon usb za 100 zł?

jbc nagrywam na yt więc jest mi to potrzebne :/ (6k widzów czeka na kolejny odc)

Jeszcze jedno: Czy jak jest to różowe wejście od mikrofonu i mam starą muszkę usb czy mogę obciąć te 2 wejścia i przylutować mikrofon do usb

Opublikowano

To jest nagminny problem, sporo osób go ma. Są dwa wyjścia:

Ręczna naprawa:

Idziesz do sklepu elektrycznego, kupujesz końcówkę (Stereo), kosztuje około 2 złotych. Potem odcinasz starą i lutujesz kabelki, kolorowe do tych mniejszych blaszek a te miedziane łączysz i lutujesz do tej większej na dole. Tylko uważaj, żeby masa nie stykała się z którąś blaszką albo kolorowym kabelkiem. Zaizolować możesz koszulką termokurczliwą.

Słuchawki bezprzewodowe:

Kup słuchawki bezprzewodowe.

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

http://allegro.pl/sluchawki-z-mikrofonem-prestigio-phs3-usb-braz-i3236799940.html

http://allegro.pl/sluchawki-z-mikrofonem-logitech-usb-headset-h360-i3271093956.html

Czy któreś z tych mogły by być? Które wyglądają na lepsze i trwalsze?

Czy moglibyście polecić jakieś do 150 zł (po namyśle słuchawki, nie samo mikro)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...