Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer z modami czy bez?

bodzio49

Serwer z modami czy bez?  

33 użytkowników zagłosowało

1. 1. Serwer z modami czy bez?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym się dowiedzieć jaki typ serwera preferujesz. Wolisz serwer z modami czy bez?

Z modami:

+ ciekawsza rozrywka

- musisz pobrać paczkę modów (20-60 MB)

Bez modów:

- mniej ciekawa rozrywka

+ możesz wejść na serwer od razu bez potrzeby pobierania czegokolwiek

Postaraj się również jakoś uzasadnić odpowiedź. Dziękuję. :)

Opublikowano

aha spoko. jestem zainteresowany bo nie spotykam serwerów z modami, fajne by było z pistoletami i pojazdami wtedy można by robić fajne wojny, albo z mutantami walki z dobrymi itemkami

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

Server z modami jest bardzo ciekawy. GRalem na duzej ilosci takich serverow, lecz radzilbym Ci zrobic jakis instaler bo jest over 9000(000) osob ktore beda plakaly ze modow nie potrafia zainstalowac...

1378238828-U336505.png
Opublikowano

Jeśli serwer stoi na porządnej maszynie to preferuje grę na modach - wprowadza masę ciekawych i użytecznych rzeczy.

Te 50mb to jest tak na prawdę nic, w porównaniu z korzyściami, które będzie się czerpać.

Opublikowano

@Up

Temat dopiero się rozkręca, zaledwie osiem osób udzieliło odpowiedzi w ankiecie.

Z mojej strony mogę powiedzieć, że wolę serwer z modami - tylko niektóre osoby są leniwe i oleją taki serwer bo trzeba coś pobierać itp.

Chociaż temu, któremu naprawdę zależy to pobierze i będzie się cieszył rozgrywką.

WaldzioxD.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zdecydowanie na modach. Urozmaica rozgrywkę i potrzeba więcej czasu żeby wszystko osiągnąć.

cooltext1062421582.png

"Barcelona's football shouldn't be watched with the eyes but with the soul. To see this team play is a delight for all." - Alfredo Di Stefano

Opublikowano

Serwer jak najbardziej z modyfikacjami jednak musisz się dobrze zastanowić jakie mody wgrać. Możesz zrobić serwer oparty o FlansMod myślę, że znalazłoby się trochę osób, które chciałyby zagrać na takim serwerze. Modyfikacja ta dodaje nowe środki transportu tzn. samoloty, samochody i czołgi oraz bronie palne dzięki czemu serwer na pewno będzie się wyróżniał z pośród innych serwerów.

Opublikowano

Z modami. Jeśli będą ciekawe, rozrywka będzie urozmaicona w pewien sposób, będzie się lepiej grało. Fajnie by było, gdybyś wymyślił własną paczkę modyfikacji :)

P.S. Zależy również, jaki typ servera ;)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Wiadomo że serwer z modami jest dużo bardziej ciekawszy niż zwykłe, dodając jeszcze że nie ma "chyba" dobrego serwera na modach więc jeżeli zrobił byś coś ciekawego napewno będziesz miał dużo graczy.

Opublikowano

Serwer bez modów jest lepszy.

Ponieważ nie trzeba lunchera ściąga,bo jak ściągasz to skąd wiesz czy tam nie ma key loggera?

1391075603-U401469.png

|User||Blue Member||KidMod Pokémon GO||Moderator Pokémon GO||ExModerator|

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...