Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chińscy Gracze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka :D

Ostatnio widziałem na serwie hinola który zwykłe hity z duszka walił po 30k :P A kryty po 100k + .

Wir zdejmował 150k za każdym razem. Chociaż defa miałem 1200 ;/ Każdy hinol tak ma.

Dlaczego? ;>

My też mamy eq i bronie takie same ale hity walimy mniejsze :/

Dlaczego? :P

http://www.ptroa.co.il/petitionmovie/petition-English.php Podpisz petycje, twój głos może zmniejszyć cierpienie innym istotom... Zajrzyj bo warto...

Gram pod nickiem FnFal, FxFal i Lancza :D

PL to demo :D

Opublikowano

Po pierwsze nie mowisz po chinsku:D a jak wiadomo chinole musza dominowac na serwerze:D zapewne maja od huja hp,dlatego miedzy soba bija sie jak Polak z Polakiem;p

jedyna opcja to podrasowane staty przez kolege skosnookiego admina:P

swoja droga,chyba normalnie da sie walnac okolo 25k,czystym dmg bez krytyka:) osobiscie na longju3 w woja golego bije po 23k ponad;p

In game name:

Hadesik,CzarnyHades,Boomslang,Radosny:]

Opublikowano

Po pierwsze piszę się "chinol"

Po drugie prawie wszystkie serwery są chińskie, a wiadomo ty kogo byś wspierał polaka czy obcokrajowca... no właśnie, dlatego też GM-owie pomagają chińczyka w nocy (bo jak wiadomo w chinach czas jest do przodu..... wiec jak ty jeszcze spisz to oni siedzą na komapach np. w pekinie teraz jest 1.52 24 grudnia 2009roku (środa) :)

Opublikowano

pisze sie wspieral:) No wiesz,nie kazdy spi o tej porze;d po drugie nie wystarczy byc online o tej godzinie i admin da Ci staty po to poprostu glupie;] Druga sprawa jest to ze jezeli chinczyki beda bic duzo,to polak sie wkurwi i skonczy grac na takim serwie, co mysle jest glownym celem takiej atrakcji;d

In game name:

Opublikowano

pisze sie wspieral:) No wiesz,nie kazdy spi o tej porze;d po drugie nie wystarczy byc online o tej godzinie i admin da Ci staty po to poprostu glupie;] Druga sprawa jest to ze jezeli chinczyki beda bic duzo,to polak sie wkurwi i skonczy grac na takim serwie, co mysle jest glownym celem takiej atrakcji;d

Mnie tylko jedno dziwni po co oni w ogóle robią serwery... przecież nie mają z tego żadnych dochodów no chyba ze chinole cały czas kupują....

Opublikowano

hmm, dobre pytanie, w sumie to nigdy sie na tym nie zastanawialem. ale chyba dlatego ze umia po chinsku, gmowie im pomagaja (tak jak pisali koledzy wyzej) i napewno dlatego ze w is sa np hwangi/bony nie dostepne ze zrobienia ze stali/z serwera, a dlatego ze serwer jest z chin to wysla smsa lub zaplaca za to inaczej

21866.gif
Opublikowano

na fylongju dobrze rozwiniętą postacią i dobrze rozlokowanymi bonusami wyciągam 95k z duchowego uderzenia z miecza 1 recznego !

Nie zyje na + nie zyje również na -

Tego typu rzeczy są mi zbedne

Nie pisze duzo postów gdyż też mi są zbędne

Czytam bo lubie nie pisze bo nie ma potrzeby[

Opublikowano

Up mowimy o normalnych bonach (10 ludzi itd) a nie super duzych... a tam zapewne takie sa...

In game name:

Opublikowano

up trafnie powiedziane ale to zależy od serwa ja trafiłem na 1 dzień otwarcia serwa i dostałem od GM 999kk zbroje na 90lvl i bron taką dziwna nie wiem jak się nazywa taka czarno-pomarańczowa morze ktoś widział wygląda jak żalu tylko do jednej ręki

który czaskał po 90k wiec to zależy od serwa i oczywiście od GM bo w dzisiejszych czasach nie wiesz czy odrazu czy GM jest miły xD

@@@@edit

To niebyły BETA

TEA WHO YOU YEAH BUNNY SCOTCH ME

ots.png

http://kwejk.pl/obrazek/411096

damy rade ??