Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Dział]Raiderz

Milady

25 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jeste?cie za dodaniem dzia?u ''Raiderz''?

• Tak
      7
    • Nie
      17
    • Oboj?tne
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1369987653-U863104.png

Jest to darmowa gra stworzona przez MAIET Entertainment firma odpowiedzialna jest także za gry GunZ the Duel i GunZ the Duel 2. Przenieś się do wirtualnego świata fantasy, w którym obowiązuje tylko jedna zasada: być myśliwym lub ofiarą. Walki z ogromnymi potworami nie będą jedyną trudnością w tej grze MMO. W RaiderZ będzie można awansować i rozwijać swoją postać. Do wyboru będą cztery różne klasy z czego każda oferuje różne zestawy umiejętności.

1369987842-U863104.png

Bugi w tej grze to rzadkość. W tą grę gra mnóstwo polaków, gra posiada polską wersje, co ułatwia nam całą rozgrywkę. Nie ma obaw o utrudnienia ze względu na niski poziom języka angielskiego. Multum misji, całe mnóstwo potworów, rozbudowany ekwipunek. Możemy zagrać jedną z 4 klas, natomiast te dzielą się na różne umiejętności. Wspaniała grafika, zarówno wielkie jak i małe potwory są na tyle realistyczne, że czujemy się jakbyśmy tam byli.

1369989275-U863104.png

64377073554944557228.png

1369989330-U863104.png

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5a2idBywT_Q

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=KridhF6axlI

Gra jest na prawdę świetna i myślę, że gracze spokojnie rozwinęli by dział.

Kto jest za? :)

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Gierka fajna, ale pogromcą tej produkcji jest TERA Online, więc wątpię by się wybiła na MPC, ew. można dodać do Inne MMORPG. ;]

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Jestem na tak . Gre mam od wczoraj i nie bardzo rozumiem o co w niej chodzi . Przydałoby mi się kilka poradników (tak google mnie gryzie xD ) .

?????

Opublikowano

Istnieją już jakieś cheaty lub boty do tej produkcji?

Jest dość sporo cheatów które przykładowo zwiększają obrażenia bądź tzw. ''speed hack''. Ponad to zauważyłam, że sporo osób potrzebuje pomocy w grze Raiderz nawet na forum było kilka tematów. A i nie uważam aby pogromcą tej gry była jakaś ''Tera''. Raiderz ma o wiele lepszą grafikę i o wiele bardziej rozbudowany system misji. :)

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Jest dość sporo cheatów które przykładowo zwiększają obrażenia bądź tzw. ''speed hack''. Ponad to zauważyłam, że sporo osób potrzebuje pomocy w grze Raiderz nawet na forum było kilka tematów. A i nie uważam aby pogromcą tej gry była jakaś ''Tera''. Raiderz ma o wiele lepszą grafikę i o wiele bardziej rozbudowany system misji. :)

W takim razie na okres testowy, jestem za.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Arcymistrz
Opublikowano

Gierka fajna, ale pogromcą tej produkcji jest TERA Online, więc wątpię by się wybiła na MPC, ew. można dodać do Inne MMORPG. ;]

No pogromca normalnie

Od końca lutego do teraz 173 tematy. Zmiotła

@ top

Tak, niech dodają.

Opublikowano

Jeżeli Tera pogramia RaiderZ to beka z Ciebie strupek, chyba nie graleś wgl w to.

RaiderZ ma zajebistą dynamikę bez gadania, te uniki i ciosy to miód.

Jestem na tak.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...