Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ile kasy?

Michu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie 1. LF4 lepiej zdobyć z wrót czy ze skrzynek pirackich?

2. Opłaca ulepszać się coś poza dronami?

3. Lepiej składać full havoc czy full herkules?

4. Opłaca się kupić zeusa za 1,4 mln czy czekać na brązowe skrzynie i liczyć na szczęście?

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Pytanie 1. LF4 lepiej zdobyć z wrót czy ze skrzynek pirackich?

2. Opłaca ulepszać się coś poza dronami?

3. Lepiej składać full havoc czy full herkules?

4. Opłaca się kupić zeusa za 1,4 mln czy czekać na brązowe skrzynie i liczyć na szczęście?

1. Wydaje mi się że ze skrzynek, no ale ewentualnie ja jak robiłem herculesy to mi czesty lf4 z kapp wypadały

2. Osłony, a laserki uważam że do max 10-11 lvl

3. najpierw full havoc ale później i tak musisz jakieś wrota składać więc czemu nie robić full hercules

4. czekaj na brązowe skrzynie i zbieraj części do niego, wtedy dron będzie tańszy w zależności ile masz do niego planów budowy

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

1. LF4 moim zdaniem lepiej ze skrzynek ale jak juz to musisz miec troche tych kluczy.
2.Poza dronami oplaca sie rowniez ulepszac lf4 i oslony ale to juz jak masz naprawdę dobre konto
3.Full hercules , bo full havock nie daje az takiego duzego efektu bo to po prostu obliczylem
4.Czekac na brazowe skrzynie i bodajze od 27 czesci oplaca sie juz kupic calego zeusa , bo za kazda kolejna czescia spadek cceny jest maly :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...