Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wycena konta

Trewrix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka.

Mam pytanie:

Ile takie konto warte:

- IS7 FULL + ZAŁOGA 100%,

- OBIEKT 704 + ZAŁOGA ,DO ODBLOKOWANIA TYLKO OBIEKT 268. OK 100TYŚ DOŚW. JEST NABITE,

- KV-5 CZOŁG PREMIUM DO ZARABIANIA,

- COMET - DO ODBLOKOWANIA TYLKO RADIO I CZOŁG VIII TIERU,

- GW PANTHER- DO ODBLOKOWANIA TYLKO GW TIGER,

- JgPzE-100 FULL,

- TYPE 59 TAKŻE CZOŁG PREMIUM DO ZARABIANIA,

i chyba wszystko z sensowniejszych czołgów.

Czekam na odpowiedzi.

Pozdrawiam

Opublikowano

Jak 150 jak sam KV-4 za 100zł był kupiony. Nawet nie pamiętam ile ,ale coś koło tego. Może więcej. O Type59 nie wspomnę. Same te dwa czołgi ponad 200zł ,a wyexpienie obiekta i IS'a7 to też nie lada wyzwanie...

Opublikowano

150 zł ,a 170 zł to taka wielka różnica ? Ale jak sprzedasz konto (to nielegalne) to i tak dostaniesz mniej kasy niż w tą grę włożyłeś. Same premium tanki są tyle warte (ok.150zł ,a nawet więcej) nie mówiąc już o Dziesiątkach. Na co liczysz ,że ktoś ci powie 250 zł ,300 zł ? Za cholere nikt ci tyle nie da . Napisz na ile wyceniasz swoje konto .

Opublikowano

żeby nie pisać nowego tematu to napisze to tutaj a więc tak:

mam konto w WoT jest na nim czołg premium super pershing ( za 120zł kupiony) 1 czołg 9 tieru i wiele innych

za konto chciałbym otrzymac 80 zł. Jak myślicie da rade to sprzedać za tyle.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Sprzedawanie kont jest nielegalne. Można dostać bana (przynajmniej mój kolega kupił konto pograł 2 dni i perm o treści Handlowanie Kontami)

Opublikowano

@ZNAMcieXD

Myślę, że 80 zł ktoś da ;)

@up

Nie rozumiem jak oni to sprawdzają. Śledzą aukcje na allegro?

Bo jeżeli na zasadzie ktoś teraz loguje się na konto z innej lokalizacji, to można im napisać, że się przeprowadziłeś.;)

Opublikowano

OK skoro sprzedawanie jest nielegalne to wymienie konto za RP w lolu

Wymiana za np RP jest zaliczana do sprzedawania, ban dalej prawdopodobny :P

shoob.png

Opublikowano

Sprzedawanie kont jest nielegalne. Można dostać bana (przynajmniej mój kolega kupił konto pograł 2 dni i perm o treści Handlowanie Kontami)

Jak sie jest de*ilem i nie umie sie sprzedac konta to tak jest >.<

@Top

200 zl powinienes dostac

x

Opublikowano

ja dalbym max 150zl

| 50 | 75 |  100  | 125 | 150  | 175 | 200 | 225 | 250 | więcej nawet nie licze xD |

Opublikowano

Jeszcze jakieś inne porpozycję? I najlepiej opisać kto ,ile ,za co płaci. Bo takie dałbym 150zł to mnie nie przekonuje ,bo nie wiem za co by dał...

Opublikowano

45zł może bym dał.... 50zł już nie. Dla mnie jest warte max 45zł :)

BDW. Głupie pytanie głupia odpowiedź. Wystaw na aukcje bez ceny minimalnej od 1zł się dowiesz ile ktoś max da.

Opublikowano

olek ,a ty osobiście na ile byś wycenił? na francuskim drzewku jest jeszcze VII tier do kupienia ,full tylko trzeba jeszcze troche nabic dosw. na 8 tier. na amerykanskim drzewku niszzczyciel 7 tieru full ,tylko 8 zablokowany ,t29. t32 tylko do odblokowania. reszta full i na zsrr wiadomo ,ze is4 tez full odblokowany ,tylko kupic trzeba jak sie odczuwa potrzebe ;). czekam na propozycje dalsze jak to wyglada

Opublikowano

Jak 150 jak sam KV-4 za 100zł był kupiony. Nawet nie pamiętam ile ,ale coś koło tego. Może więcej. O Type59 nie wspomnę. Same te dwa czołgi ponad 200zł ,a wyexpienie obiekta i IS'a7 to też nie lada wyzwanie...

ale ty sie nie patrz że był kupiony za 100 zl. Bo jezeli tak by się wyceniało konta to by chodziły po 3-10 tyś.

Najlepsze serwery mt2 już odeszły

Opublikowano

olek ,a ty osobiście na ile byś wycenił? na francuskim drzewku jest jeszcze VII tier do kupienia ,full tylko trzeba jeszcze troche nabic dosw. na 8 tier. na amerykanskim drzewku niszzczyciel 7 tieru full ,tylko 8 zablokowany ,t29. t32 tylko do odblokowania. reszta full i na zsrr wiadomo ,ze is4 tez full odblokowany ,tylko kupic trzeba jak sie odczuwa potrzebe ;). czekam na propozycje dalsze jak to wyglada

Za same prem tanki byłoby z 300 zł , a jeszcze te X... z 380 zł bym dał , może trochę więcej.

shoob.png

Opublikowano

ale ty sie nie patrz że był kupiony za 100 zl. Bo jezeli tak by się wyceniało konta to by chodziły po 3-10 tyś.

No nie wiem. Jeżeli ktoś coś kupuje za prawdziwe pieniądze to wydaje mi się ,że powinno się zwracać 100% ,a reszte dopłaca się za wyexpione rzeczy...

Opublikowano

ale to tak nie działa a szkoda. Bo nikt nie wycenia kont pod względem ile w nie włożyłeś ale pod względem tego co na nim masz

Najlepsze serwery mt2 już odeszły

Opublikowano

No nie wiem. Jeżeli ktoś coś kupuje za prawdziwe pieniądze to wydaje mi się ,że powinno się zwracać 100% ,a reszte dopłaca się za wyexpione rzeczy...

A jak kupisz telewizor i bedziesz się przeprowadzał i chciał go sprzedać, to opchniesz go za 100 % ceny? Ha, ha, ha. Jak to się mówi będzie to z ręki do ręki i -50% ceny ;]

7yoDoas.png

Opublikowano

No nie wiem ,bo telewizor jest używany ,a na tych czołgach nie ma żadnej rysy ,bo są co bitwę naprawiane dla twojej wiadomości :). Są super git nówka. Powiem tyle ,że jedyne ślady po nich to statystyki ,a one nie są na tyle dobre ,żeby nie były kojarzone ze złymi. Pozdrawiam gorąco ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...