Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.5.2]✯[100 SLOTÓW][HARDCORE][WOJNY GILDII][AUTORSKIE PLUGINY][NON PREMIUM] ✯ SvCraft ✯

Mario011296

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dwie pierwsze osoby które napiszą swój nick dostaną KONTO VIP na serwerze!

logorsu79.png
Nazwa Serwera: SvCraft Hardcore!
IP Serwera: 176.9.213.154:2001
Maksymalna liczba Graczy: 100
Typ Serwera: Hardcore
Premium: Nie
Administracja: Mario [Mario]
Pluginy:
- AuthMe - Logowanie.
- Hardcore - Plugin odpowiedzialny za banowanie po utraceniu dodatkowych żyć.
- NoCheatPlus - Plugin odpowiedzialny za łapanie cziterów.
- AntiRelog - Ban za ucieczkę podczas walki.
- Factions - Plugin odpowiedzialny za gildię.
- PayInItemsForGuild - Plugin odpowiedzialny za pobieranie itemów przy założeniu gildii.
- RandomPlacer - Teleport w losowe miejsce na mapie.
- AutoSaveWorld - Automatyczny zapis świata.
- OtherDrops - Zmieniony drop z bloków, anty-xray.
- Essentials - Wszystkie podstawowe komendy.
- WorldEdit - Edycja mapy za pomocą komend.
- WorldGuard - Ochrona terenu.
Oraz pluginy autorskie :)
Płatne funkcje:
VIP
Co daje ranga VIP na serwerze Hardcore:
- Kolorowy nick na serwerze
- Możesz się teleportować za pomocą komendy /tpa /tpahere
- Dostajesz zestaw żelaznych narzędzi
- Posiadasz 5 żyć
- Większy drop ze stone
- Możliwość ustawienia sobie czapki /hat
- Komenda /ci - czyszczenie eq
- Możesz wejść na serwer nawet gdy jest pełny
Opis Serwera: Przy pierwszym wejściu na serwer dostajesz 3 życia. Dodatkowe życia można zdobywać dzięki jedzeniu najsilniejszych złotych jabłek. Za każdym razem gdy zgniesz tracisz jedno życie. Gdy jednak nie będziesz posiadał żadnych dodatkowych żyć zostaniesz zablokowany na 3 dni. Jednak będziesz miał 60 sekund by pożegnać się z serwerem na 3 dni :)
Na serwerze możesz założyć własną gildię, zapraszać do niej znajomych oraz wypowiedzieć wojnę innym gildiom. Aby założyć gildię potrzebujesz takich itemów jak: 32 sztuki diamentów, emeraldów, 16 sztuk TNT oraz Pajęczyn. Samemu ciężko uzbierać takie itemy więc najlepiej znaleźć kogoś do pomocy.
Obok spawnu jest świnka która daje Tobie mięso na przetrwanie :) Obok niej znajduje się teleport w losowe miejsce dzięki któremu szybko Ciebie nie zabiją oraz będziesz czuł się bardziej pewnie. Na serwerze ze stone wypada diament, żelazo, emerald oraz złoto.
Inne Informacje: Serwer stoi na dedyku o bardzo wysokich parametrach. Możliwość zwiększenia slotów do 200. Serwer posiada tylko
najważniejsze pluginy dzięki czemu nie ma żadnych crashy itp. Niedługo udostępnimy Wam również serwerowego Team Speak'a dzięki
któremu będzie można mieć kontakt głosowy ze swoją gildią oraz z innymi graczami serwera hardcore. Stabilność serwera zapewnia Pukawka.pl

Jutro od 12.00 do 22.00 EVENT'y Do wygrania m.in Konta VIP oraz inne rangi na serwerze!

Opublikowano

Ciekawie.. ciekawie. Dobra robota panowie :) Widzę że w miarę dobra jakość zapraszam na start, sam osobiście wpadnę do was :) No i zobaczymy xD pozdrawiam.

Opublikowano

Ja tam nie widzę nic autorskiego

- Gildie za itemy : wtyczka od Grzegorza PayInItemsForGuild

- plugin na życia czas bana i ile trza czekać tez od Grzegorza LifeBan

- Teleport w losowe miejsce nic autorskiego

- blokada przekleństw tez nic autorskiego

Czyli 4/10 bo jeszcze nie widziałem spawnu

Ciekawostka jest taka ze co miesiąc robił serwer gildie który i tak padał

Opublikowano

@Ferbuson15

"Ciekawostka jest taka ze co miesiąc robił serwer gildie który i tak padał" Haha chyba padło coś w Twojej głowie :) Mój serwer, który niby padł jakoś się trzyma od kilku miesięcy. Chyba to jest logiczne jak by serwer padł to bym nie robił drugiego he? Po za tym jak by padł to nie miał bym hajsu na jego przedłużenie bo bym nic nie zarabiał. Troszkę trzeba pomyśleć (myślenie nie boli)

"plugin na życia czas bana i ile trza czekać tez od Grzegorza LifeBan" Nie wiem skąd masz takie informacje ale mylisz się i to zupełnie. Chyba wyraźnie bym napisał, że używam tego pluginu a nie tego który sam przerobiłem pod swoje potrzeby. Po za tym LifeBan nie oferuje jedzenia koksowanych jabłek :)

"Teleport w losowe miejsce nic autorskiego" Czy ja pisałem, że ten plugin jest autorski? Mam tylko 2 pluginy autorskie m.in levele oraz plugin na informacje o serwerze (wszystko pod jedną komendą)

@DaMo9 - Na sam start będzie ban tylko na 1 dzień później da się na 3 dni :)
Pozdrawiam
Opublikowano

"Mario , chodzi mi ze jak umrzesz to nie ze masz iles tam zyc , tylko od razu ban jak u skkf" Raczej takiego samego serwera jak skkf to ja nie chcę :) Jest trochę podobny ale raczej to nie przejdzie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...