Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Gry mmorpg lub rts

alemamfaze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szukam gry mmorpg podobnej do wowa, lub dc universe.

wow mnie odtrącił dlatego, ze nie jest po polsku no i nie pozwala sie wczuc w klimat az tak bardzo. z dc universe jest tak samo, gra musi byc po polsku!!!, nie interesuja mnie wymagania dlatego ze kompa mam dobrego i kazda gre pociagnie. tak ze prosze o jakies dobre propozycje

Age is just a number :)

Opublikowano

Gry podobne do DC Universe to na pewno Marvel Universe/Heroes, City of Heroes, Champions Online.

Gier podobnych do WoW'a to trudno znaleźć, ponieważ jest to "arcydzieło".

Ale na pewno to będzie płatny Guild Wars.

Istnieje też obszerne grono darmowych MMO, czyli:

-Continent of The Ninth "C9" - gra bardzo fajna, szybka, z dużo ilością misji i map, bdb. PvP

-Aion - bardzo fajne PvP

-Lineage 2 - jest duże grono osób, którym nie podoba się sterowanie, ale można się przyzwyczaić

Nie wiem, czy wiesz ale za niedługo ma RIFT przejść na F2P.

Jeśli szukasz zajebistego MMO to na koreańskich serwera zagraj w Blade & Soul. <- za niedługo Europejska premiera

Opublikowano

ok dzieki za odp. przetestuje na pewno Marvel Universe/Heroes, City of Heroes, Champions Online. Continent of The Ninth "C9"

a nad kupnem GW2 sie zastanowie

@edit

jak pobierac to c9 to przy 25% komp mi sie tak zamula, że nie moge nawet myszką ruszyć. a taka fajna gra ;/ i lipa nie pogram se w c9

Age is just a number :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...