Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Seria Fast And Furious

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, Tworzę temat dla fanów FNF w tym temacie możecie się wypowiadać jaka jest wasza ulubiona część, wasza ulubiona scenka, ulubione auto, ulubiony aktor po prostu wszystko ;), tylko nie zapomnijcie żeby nie robić spamu :) trochę o serii FNF :

Szybko i wściekle (ang. Fast & Furious) – czwarty film z serii Szybcy i wściekli, stanowiący prequel umiejscowiony przed trzecią częścią Szybcy i wściekli: Tokio Drift. Bohaterami ponownie są postaci odgrywane przez Vina Diesela, Paula Walkera, Michelle Rodriguez i Jordanę Brewster.

Filmik :

Fast And Furious :

]

2 Fast 2 Furious:

]

Fast And Furious: Tokyo Drift

]
]

Fast And Furious 4:

]
]

Fast And Furious 5 aka Fast Five:

Fast And Furious 6 (Najnowsza):

Fast And Furious 7 w trakcie robienia przybliżona data to 2015 rok.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Moim zdaniem 6 jest najlepsza jak do tej pory poprostu rozpirdziela ale Tokio drift tez niezły był ,Ulubiony aktor Torredo i pearce za jego humor xD a szczególnie w 6 wersji ! Ulubione auto ? Hmm zdecydowanie moje marzenie dodge changer oraz camero ;x zapraszam na 6 wersje do kina w imax i dać zarobić autorom .

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

Pierwsze czesci zdecydowanie lepsze .

Wolałbym zakonczenie seri ,oby 7mka była ostatnia.

Ulubione auto to oczywiscie Charger

A aktor to wiadomo ze Diesel ,koles jest przekurewsko dobry.

Opublikowano

Dla mnie najlepsze części, z klimatem to " Szybcy Wściekli " , " Za szybcy za wściekli " i " Szybcy i wściekli Tokio Drift "

Lecz pierwsza części i Tokio Drift to najlepsze części, jedynie te oglądam z chęcią :)

Szósta część mnie " zagięła ", ja w temacie samochodów trochę " siedze " a w dniu premiery nie które wozy mnie " powaliły " ( czyt. nie znałem ich nazwy ) :)

Ulubiony samochód z filmu ? - Toyota Supra <3 and Mazda RX7.

; *

Opublikowano

Szkoda, że z odcinka na odcinek jest mniej wyścigów ulicznych.

Ulubiony fragment <3 4:50-5:05

Opublikowano

Oglądałem wszystkie części i chyba nie mogę stwierdzić, która była najlepsza, jednak wydaję mi się, że "szóstka" rozwala pozytywnie. Ciekawa fabuła, która się nie ciągnie, dodatkowe sceny walki, etc. Może nie ma już tylu wyścigów, jednak pokazuje to, że ze zwykłych kierowców, stali się najlepszymi na świecie.

Opublikowano

Szóstki nei widziałem jeszcze, ale oglądając piątke miałem czasami ciary, mega pozytywne wrażenie na mnie wywrało ;)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Czyli jak robić duuuuży hajs na coraz mniej wymagającej, nieświadomej widowni :)

Seria słaba, nawet jak na standardy kina akcji. Marnowałem tylko czas to oglądając.

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Czyli jak robić duuuuży hajs na coraz mniej wymagającej, nieświadomej widowni :)

Seria słaba, nawet jak na standardy kina akcji. Marnowałem tylko czas to oglądając.

To pojakiego kija marnowałeś czas pisząc o tym posta?

Top@

Zamierzam wkrótce obejrzeć 6-tke i się zobaczy ;)

sygnauf.png

by Valky

Opublikowano

Nie czytałem komentarzy wyżej bojąc się o spoiler z tego powodu,że nie widziałem 6 części. Wiem,że już w 5 było mniej wyścigów ulicznych,a w 6 jest jeszcze mniej,ale według mnie dobrze i bardzo dobrze,że seria dotarła do takiego momentu. Mieliśmy sporo wyścigów w pierwszych 3 czy 4 filmach. Ja rozumiem to,że ktoś może być potwornym fascynatem i liczył na to,że pościgi za złodziejami samochodów będą odbywały się tylko poprzez zajeżdżanie im drogi, ale przerobienie tego filmu na taki bardziej sensacyjny z elementami wyścigów wyszedł tu na dobre. Ludzie to w końcu Vin Diesel gra w tym filmie. Ile on miałby grać bez porządnej akcji? :)

Opublikowano

oglądałem wszystkie części i najlepsza jak dla mnie jest piątka acz kolwiek 6 częśc też ma wiele miło oglądających się elementów

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Mi się podoba wszystkie części ponieważ są super i w 2 fast 2 furious można się zesikać przez romana xD, moim ulubionymi postaciami są Dominic Toretto,Roman,Han i O'conner ponieważ nieźle grają a han taki wyluzowany i wpierdziela ciągle coś xD.

1373415594-U477327.png

Opublikowano

Wszystkie częsci są fajne. Wszystkie bym oglądał nieskończonosc ;p. A jest taka sprawa, jest już w necie 6?

skpUo.png

Opublikowano

Wszystkie częsci są fajne. Wszystkie bym oglądał nieskończonosc ;p. A jest taka sprawa, jest już w necie 6?

Trzymaj niska jakość ale da się oglądać :

http://www.kinomaniak.tv/film/Szybcy-i-wsciekli-6/57138

Musisz mieć konto żeby oglądnąć jest za free.

1373415594-U477327.png

Opublikowano

Pierwsze 3 filmy były dobre. Wyścigi , akcja , efekty wszystko miodnie ale dalej moim zdaniem seria się stoczyła. Z wyścigami to ma tyle wspólnego co banan z lampą. Powinni zmienić nazwę na Za wściekli , za wściekli bo teraz z szybkością nie ma nic wspólnego. Szkoda bo to była najlepsza seria o wyścigach . Jeżeli ktoś nastawia się na wyścigi to nowe części mu się nie spodobają , a jak ktoś szuka głupiego napierdalania się to może się spodobać :P

Opublikowano

Według mnie to jedyna seria filmów, mająca parę części, gdzie żadna nie nudzi. :) Pewnie zależy od gustów, ale szóstka wydała mi się najlepsza. Nie mam ulubionego aktora, wszyscy są naprawdę świetni i ciężko byłoby wybrać. ;x

Opublikowano

Właśnie zauważyłem że han z FNF Tokyo drift specjalnie ktoś w niego wjechał podobno w 7 zobaczymy jason'a statham'a który będzie na nich polował mi się tak zdaje bo pod końcówkę widać wszystko :O.

@EDIT

Jason Statham gra brata Owena Shaw'a czyli on będzie się mścił za brata w 7 lool ! ;o

1373415594-U477327.png

Opublikowano

Moim zdaniem pierwsze trzy części najlepsze,(wyścigi itp) a w czwórce i piątce nic ciekawgo. Ciekawe jak z szóstką. Pewnie pojadę szkolną wycieczką na ten film.

Opublikowano

Najlepsza część to Szybcy i wściekli 6. Najlepszy to był ten Murzyn Roman niby bogaty, a nie miał drobnych do automatu to Dwayne "The Rock" Janson wkurzył się i rozjebał automat, a ten przestraszony i zaczął wszystko po kolei brać. Haha :D

Najlepszy aktor to i tak Torredo - Vin Diesel i Roman - rozjebał system w 5 i 6 części.

1382375685-U592769.png

Opublikowano

Szóstka wyjebana a reszty nie widziałem ;p Na 6 byłem w kinie i fajnie się ogląda ;)

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...