Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fylongju - Kamienie Duchowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z czytaniem kamieni duchowych.Kiedyś je czytałem i nie było problemu.Teraz mam range na minusie i nie mogę przeczytać.Oto błąd :

zx3884.jpg

Czy mógłby mi ktoś to przetłumaczyć ?

NICK : Cran

ryuw.png

Opublikowano

TAK

mialem kiedys podobny problem,gdy gralem sura BM. Poprostu nie wykrywalo mi skili na G,jezeli bylo ich kilka.

Dzialalo dopiero gdy wbijalem skile pojedynczo,czyt M->g->P jednego skila,a nie kilka na g i rozwoj:P

In game name:

Hadesik,CzarnyHades,Boomslang,Radosny:]

Opublikowano

Tak, to na pewno o to chodzi.Zjedz kilka Fasolek Zen (tak do agresywnego).Miłego wbijania skilli :)

10 [x]

30 [ ]

50 [ ]

80 [ ]

120 [ ]

150 [ ]

200 [ ]

300 [ ]

Opublikowano

Przeczytaj Zwoj Egzo Bo Mi Tak Tylko Wyskakuje Jak Nie PRzeczytam Albo Niemam Skilla Na G Sam Niewiem :D

18922414.png

Moje dane w grach i aplikacjach związanych z internetem :

Gadu-Gadu 284938

Skype Mistrzsz

Steam Mistrzsz

Opublikowano

Jak ma się 99lvl to wtedy się już nie da uczyć :P

Michaaeell_0.png

Zdejmiecie mi te 10%??Nie zauważyłem że ten temat który ''odkopałem'' był tak stary...i od razu z górnikiem mi tu wyskakują :P

PS nie mam za dużej sygny??:P

Opublikowano

Też tak kiedyś miałem.

Sprawdź czy możesz kliknać na teleport (tego kolesia) jak nie pojawia się to okienko co powinno tylko jakiś komunikat to rób nowa postać :]

Mi się tak zbugowała postać gdy noob omdlił mnie gdy klikałem na kamień :] I nic już nie mogłem zrobić :D

Opublikowano

Też tak kiedyś miałem.

Sprawdź czy możesz kliknać na teleport (tego kolesia) jak nie pojawia się to okienko co powinno tylko jakiś komunikat to rób nowa postać :]

Mi się tak zbugowała postać gdy noob omdlił mnie gdy klikałem na kamień :] I nic już nie mogłem zrobić :D

dobrze mowi tez tak kiedys mialem tyle ze jakis chinol na sh mnie omdlil jak czytalem z luku -.- i dupa z postaci:P :)