Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem instalowanie

Patatajam2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

7gypu6.jpg

to cały czas jest tzn. status cały czas 0% gdy naciskam install game lub play now.

Na początku wyskakiwało, że muszę acc połączyć z grą by wykonać coś tam coś tam, i odsyłało mnie do strony logowania na NC.

To status mojego konta z NC:

http://scr.hu/12eb/67anm

JAK TO USUNONDZ

oz63qx.jpg

Opublikowano

Strona internetowa jest niedostępna

Połączenie z serwerem ncsoft.com zostało przerwane.
Oto kilka propozycji:
  • Ponownie załaduj tę stronę internetową później.
  • Sprawdź połączenie internetowe. Ponownie uruchom wszelkie używane routery, modemy i inne urządzenia sieciowe.
  • Dodaj przeglądarkę Google Chrome jako dozwolony program w ustawieniach zapory sieciowej lub oprogramowania antywirusowego. Jeśli przeglądarka jest już takim programem, usuń ją z listy dozwolonych programów, a następnie dodaj ponownie.
  • Jeśli korzystasz z serwera proxy, sprawdź jego ustawienia lub skontaktuj się z administratorem sieci, aby upewnić się, że serwer proxy działa. Jeśli uważasz, że nie musisz używać takiego serwera, dostosuj ustawienia serwerów proxy: Wybierzmenu Chrome > Ustawienia > Pokaż ustawienia zaawansowane... > Zmień ustawienia serwera proxy > Ustawienia sieci LAN i usuń zaznaczenie opcji „Użyj serwera proxy dla sieci LAN”.
Błąd 101 (net::ERR_CONNECTION_RESET): Połączenie zostało zresetowane.

wyskakuje ten błąd jak włączam ncsoft.com spróbuję później i dam edita.
strona nadal nie działała więc pobrałem stąd games.softpedia.com ale nadal to samo co na początku (manage your account) po zalogowaniu na stronie ncsofta nacisnąłem close dla komunikatu i pokazało się okienko z pobieraniem ale cały czas jest 0% ma ktoś może tę grę i może wstawić na torrenty? albo na hosting co łaska :P a jeżeli nie to poszukam na internecie może na chomikuj jest
JAK TO USUNONDZ

oz63qx.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...