Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam darmowego pixel bota

Maximus1221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć Cześć. Szukam darmowego pixel bota do zbierania skrzynek i bicia alienów nie musi być jakiejś pierwszej klasy ale żeby przynajmniej w godzinę zebrał ze 100 skrzynek :)

U mnie w tematach 1 post = 1 like  :) 

Opublikowano

Jest pikselowy bot ale nie bije alienków zbiera tylko boxy i musisz mieć właczone okno gry :P UFM bot :D gdzieś na forum jest ;)

Opublikowano

REF

Dalej czekam na jakieś propozycje (podajcie link do tego UMF Bota bo nie mogę znaleźć)

U mnie w tematach 1 post = 1 like  :) 

Opublikowano

REF

Dalej czekam na jakieś propozycje (podajcie link do tego UMF Bota bo nie mogę znaleźć)

Na alienki pixel bota nie znajdziesz, wyżej już ci pisał że teraz jest darmowy MerkavaBot :)

Jedynie tymczasowe wady bota to że lata tylko do mapy x-4 jest ,narazie ma problem z palladium. ALE JEST W FAZIE TESTÓW więc sa małe problemy, ale na ogół lepszy od pixel bota .

1370269248-U384748.png

By: b4rt4z

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Na alienki pixel bota nie znajdziesz, wyżej już ci pisał że teraz jest darmowy MerkavaBot :)

Jedynie tymczasowe wady bota to że lata tylko do  mapy x-4 jest ,narazie ma problem z palladium. ALE JEST W FAZIE TESTÓW więc sa małe problemy, ale na ogół lepszy od pixel bota .

Odkopie... W autoit z biblioteką ImageSearch zrobisz pixelbota na alienki wystarczy dać szukanie "[" z nazwy aliena i kliknięcie nieco obok i wyżej w niego a potem ctrl żeby zaatakować... Proste...

Cipka - Najlepszy silnik na świecie. Działa z tłokiem każdej średnicy, wbudowana funkcja samosmarowania, odpalasz jednym palcem i co miesiąc sam się wymienia olej. Szkoda tylko że ma taki pojebany komputer pokładowy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...