Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Uwierzytelnianie jest chwilowo niedostępne po użyciu car changera..

adzioo20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, gdy dziś zdenerwowała mnie rzesza czitów na dragach postanowiłem odpalić car changera i zmieniłem swoje AUDI RS4 na AUDI R8, znalazłem go tutaj i zrobiłem tak jak pisało, ponieważ nie znam się na cheatach, wygrywam wyścig i nie mogę odebrać nagrody, a następnie nie mogę się zalogować z powodu braku uwierzytelnienia, wydaje mi się, że może być to ban, ponieważ nawet kiedy myślałem, że to zbieg okoliczności, gdyż o tym komunikacie ostatnio głośno, to po sprawdzeniu tego na chicane EU zobaczyłem, że stało się to samo. Czy jest to ban i czy mogę w jakiś sposób odzyskać swoje konto?

Opublikowano

Jakiego braku uwierzytelnienia ? Wyskakuje Ci jakiś błąd czy coś ? To lepiej daj ss , bo tak to nie ma o czym mówić ..

Opublikowano

Dobra dobra już wiem co jest grane . Konta są sprawdzane co może trwać nawet kilka godzin . W zależności od twojego farta będzie to trwało albo godzinkę albo więcej . Huh .. Jak sobie pomyśle to .. Mi sie to jeszcze nie trafiło , ale no szkoda . W sumie widać , że coś się zaczeli interesować , a nie tylko tępe oferty z autami za 2345298458934 boost , a 1 pakiet z 50k 200zł -.- . Także powinno Ci się to zlikwidować po jakimś czasie więc nie ma co peniać ;)

Opublikowano

No okok, ale dziwi mnie to, że dokladnie tak samo zrobiło się na chicane, 2x taki zbieg okoliczności czy może użycie cheata nakłania ich do sprawdzenia? ;p

Opublikowano

Sciagnij sobie Origina, dodaj w originie luncher NFSW i odpal przez Origina, tak sie obchodzi ten "blad" jak nie chcesz czekac, az sie samo odblokuje.

xfz40l.jpg

Opublikowano

Co do Orgina nie zakładając nowego tematu.

Pobrałem ze strony głównej zainstalowałem pobrało aktualizacje (42mb) i ukazał się komunikat że jest nowsza wersja, pobrałem i teraz od nowa pobiera to 42mb. O co z tym chodzi?:D

Opublikowano

Co do Orgina nie zakładając nowego tematu.

Pobrałem ze strony głównej zainstalowałem pobrało aktualizacje (42mb) i ukazał się komunikat że jest nowsza wersja, pobrałem i teraz od nowa pobiera to 42mb. O co z tym chodzi? :D

EA dalej sobie nie poradziła ze zbugowanym Origin'em.

Błąd należy do EA. Nic z tym nie zrobisz.

Też miałem z tym problem. Spróbuj uruchomić ponownie komputer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...