Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Błąd przy grze pobranej z torrenta

Galaska19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem.Dziś pobrałem wersję WoTa 8.5, zainstalowałem i okazało się,że kiedy włączam launchera to przycisk "Zagraj" jest szary, nic się nie ładuje i nie rusza, a w folderze nie ma wszystkich plików (folderów też). Od dawna nie grałem w WoTa (skończyłem nawet przed dodaniem fizyki). Proszę o szybkie odpowiedzi.

PS: Odpowiedzi niech zawierają PORADY a nie pytania np. a jaki masz system?

Opublikowano

Jak chcesz odpowiedzi bez pytań >__>

Najprostszy sposób to pobrać od nowa (z tego samego/innego źródła)

inb4 reinstall

shoob.png

Opublikowano

Jak chcesz odpowiedzi bez pytań >__>

Najprostszy sposób to pobrać od nowa (z tego samego/innego źródła)

inb4 reinstall

Próbowałem re-installa. Czyli mam od nowa pobrać torrenta? (PS:Podobnie mam z World of Warplanes :P)

Opublikowano

Próbowałem re-installa. Czyli mam od nowa pobrać torrenta? (PS:Podobnie mam z World of Warplanes :P)

Pobierz grę z czegoś innego niż torrent, może zadziała ;U

Osobiście nie mam za bardzo pomysłów jak to rozwiązać

shoob.png

Opublikowano

marvelus113: nie chce mi się ściągać prawie 5 giga bitów. Szczególnie że siostra mi zamula neta bo ma wolne po maturze, a mój laptop wolno ściąga no i..... dużo przy laptopie nie jestem. Ale mam pytanie: Czy jak pobiorę instalator 9 mega bitów to będę musiał ściągać pliki?

PS: pisze do cb nie odpowiedzią bo coś mi się skopało :P

Opublikowano

instalator potem sam sciagnie te gigabajty. Co za problem sciagnac to. Zostaw lapka na noc z wlaczonym pobieraniem i rano smigaj

OK. Ale..... mówiłem że MAŁO mogę siedzieć przy kompie!

Opublikowano

Ale ten updater wota działa (w praktyce) podobnie do torrentów.

Z punktu widzenia zwykłego gracza to ejst praktycznie to samo.

I wota ściągasz malutki pliczek (instalator) i w torrentach musisz ściągnąć magnetlinka i bittorrenta (czy jakiś tam inny program)

Updater wota możesz w prawie każdej chwili zapauzować i wyłączyć kompa, a nazajutrz wznowić pobieranie od tego samego momentu.

Tak samo w torrentach. Tylko sposób ściągania jest inny, ponieważ w torrentach zależy głównie od liczby seedów (i jakości) a w updaterze wota tylko i wyłącznie od twojego neta.

Więc co za różnica czy mało siedzisz przy Pececie?

Opublikowano

Ale ten updater wota działa (w praktyce) podobnie do torrentów.

Z punktu widzenia zwykłego gracza to ejst praktycznie to samo.

I wota ściągasz malutki pliczek (instalator) i w torrentach musisz ściągnąć magnetlinka i bittorrenta (czy jakiś tam inny program)

Updater wota możesz w prawie każdej chwili zapauzować i wyłączyć kompa, a nazajutrz wznowić pobieranie od tego samego momentu.

Tak samo w torrentach. Tylko sposób ściągania jest inny, ponieważ w torrentach zależy głównie od liczby seedów (i jakości) a w updaterze wota tylko i wyłącznie od twojego neta.

Więc co za różnica czy mało siedzisz przy Pececie?

To samo. Pobieram, instaluje no i mam. Potem włączam i szary przycisk "zagraj" i nic się nie pobiera. A na dodatek trzeba to wyłączać managerem zadań.

Opublikowano

To samo. Pobieram, instaluje no i mam. Potem włączam i szary przycisk "zagraj" i nic się nie pobiera. A na dodatek trzeba to wyłączać managerem zadań.

No właśnie, klikasz "Zagraj", przycisk "Zagraj" jest po zaktualizowaniu wszystkich plików lub gdy je masz po przeleceniu. Wystarczy czekać, nie klikać po 40razy. Ja mam tak samo, ale .. Klikam Zagraj -> Czekam -> Włącza się WoT.

Opublikowano

tak wgl. to wydawało mi się że przycisk "zagraj" jest c

tak wgl. to wydawało mi się że przycisk "zagraj" jest czerwony:P

bo jest ale u mnie jest szary i nie mogę zagrać oraz nic mi się nie pobiera

Opublikowano

No właśnie, klikasz "Zagraj", przycisk "Zagraj" jest po zaktualizowaniu wszystkich plików lub gdy je masz po przeleceniu. Wystarczy czekać, nie klikać po 40razy. Ja mam tak samo, ale .. Klikam Zagraj -> Czekam -> Włącza się WoT.

A masz szary?! no właśnie! A z resztą ja raz klikam i nic.

A na dodatek ja nie mam all plików!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

sry myślałem że pisze do kogoś innego

Pobierz normalnie, albo się pożegnaj z wotem proste nie to nie.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Jak nie możesz na za długo siedzieć do pobierz troche i zatrzymaj bo z tego co wiem to można i wstrzymaj komputer, potem odpal i znowu start/zatrzymaj : )

Opublikowano

Jak nie możesz na za długo siedzieć do pobierz troche i zatrzymaj bo z tego co wiem to można i wstrzymaj komputer, potem odpal i znowu start/zatrzymaj : )

to się nazywa stan wstrzymania i to zżera prąd, a prąd=-kasa, a -kasa= przerąbane. Dlatego: nie.

Kiedyś mi gry od Wargamingu działają, a teraz ZAWSZE instaluje mi nie pełną ilość plików -.-

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Najlepiej pobierać wota z strony worloftanks.eu a nie z torrentów

pobierałem z torrenta ze strony wota i no przecież mówiłem że nie mam czasu ciągle ściągać!!!!

Opublikowano

Dobra a teraz dam wam dodatkowe informacje:

-I WoT i WoWp (World of Warplanes) mi nie działają nawet wtedy kiedy brat mi zgrywa instalkę.

-Mój laptop na którym gram i do was pisze był naprawiany, i od tamtej naprawy nie działają mi te gry

-A jeśli któremuś przyszło by do głowy żeby napisać np. "To kup sobie nowy komp" to mu odpowiem tak: "Ja nie mam pieniędzy na nowy komp i wynocha ode mnie z takimi odpowiedziami :angry:"

Opublikowano

Kiedy ja ściągałem wota z oficjalnej to mogłem zatrzymać pobierania wyłączyć komputer włączyć go i znowu pobierać od momentu w którym skończyłem.

Pozdrawiam,

Przeme

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...