Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.5.2][128 SLOTÓW][16GB RAM][NOWY SYSTEM GILDII][AUTORSKIE WTYCZKI][TS3][LEVELE][YOUTUBERZY] » GuildCraft » Serwer z pasją!

Antoine.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie myśleliście o jakichś nowych dropach wyróżniających serwer? Coś typu tnt z creepera, z netherracka brodawki ?

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak, myślimy o czymś takim, jednakże strasznie nie lubię konfigurować OtherDropsa...

Ale wezmę się za to. ;-)

Opublikowano

Serwer naprawdę bardzo fajny...

Mój nick to: TopikGamesPL

MPVP - Najlepszy serwer PvP w Polsce!

Opublikowano

Serwer naprawdę fajny , miła ogarnięta administracja ludzie również spoko - Nie jest ani zbyt łatwy ani zbyt trudny , z itemkami na frakcje fajna sprawa przynajmniej nie będzie takiego dużego wysypu tych wszystkich gildii. Czekać tylko aż przybędzie więcej osób na tą chwilę serwer po prostu zajebi**y .

Opublikowano

Hak3r_PL moj nick xD

1355923763u786880kopia.png

-===== Jezeli ci pomoglem daj Like to mnie motywuje do dalszej pracy! =====-

----==Szukasz Pomocy Technika Serwerowego? Pisz! ==----

Opublikowano

xBlacky

Masz jakiś problem? Bez żadnych komplikacji udzielę Ci odpowiedzi.

Pisz na GG: 44369097

Dzwoń na Skype: axezmc

Opublikowano

Serwer ogólnie dobry, miło się gra ale kultura graczy denerwuje ;x

Ja już nie pogram bo ... , nawet nw co się stało, dostałem bana bo zapewne tak mu się podobało, ale mniejsza, płakać nie będę :)

Pozdr. Kenvex ;3

Opublikowano

@pijany : Jeśli chodzi o kulturę, to staramy się ciągle graczy upominać, jeśli przeklinają itp. ;-)
A jeśli chodzi o bana, to bardzo dobrze wiesz za co dostałeś. :)

Opublikowano

Twierdziłeś iż dałeś mi bana za fly i sprinta, którego niby używałem, chociaż nie przypominam sobie abym czego kolwiek tego typu używał (mniejsza).

Mi jakoś wydaje mi się że poprostu jacyś "koledzy" (nie wnikam) po prostu zgineli od mego miecza a ty potrzebowałeś byle pretekstu do zbanowania mnie ;)

Zresztą, to tylko moje przypuszczenia, o nic Cb nie osądzam ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...