Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Zagrajmy na Ravia.eu z Muskiem odc 54 2/2

Muskownica

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gz. :)

Mam nadzieje że jak dobijesz 99 lv to przestaniesz marnować się na tym syfiastym serwie. :)

Tu się z Tobą nie zgodzę. Ravia jest najporządniejszym serwerem typu hard na polskiej scenie. Więc nikt się tam nie marnuje. Takie jest moje zdanie.

Gratulację wbicia tego 98. Wytrwałości w expie do 99 :)

Opublikowano

Tu się z Tobą nie zgodzę. Ravia jest najporządniejszym serwerem typu hard na polskiej scenie. Więc nikt się tam nie marnuje. Takie jest moje zdanie.

Gratulację wbicia tego 98. Wytrwałości w expie do 99 :)

Oj widzę że nie widziałeś filmiku + reakcji isamusa. :> Po dodaniu filmu przez miszcza a następnie " bajki " isamu oraz Bambosa straciłem szaczunek którego do nich nie miałem. :) U mnie są tylko marginesem społecznym lecącym na hajs :P

Ale to tylko moje zdanie ;x

247094_243166902492096_312939074_n.png

Opublikowano

Nikt w 100% nie mówi prawdy. Chociaż i tak ravia i jej administracja z pewnością lepsza niż administracja balmory, na której działy się niestworzone rzeczy. Tu się chyba ze mną zgodzisz.

///AW

Gratulacje dla Ciebie Musk, wchodzę właśnie na stronę ravii i widzę, że wbiłeś 99.

Opublikowano

Isamu pokazywal logi, wytlumaczyl wszystko, wiec nie siej fermentu ;P Dzieki za gz, film z 99 upem, za niedlugo ;)

Logi. ? Fałszywe logi oczywiście. :) Bajka isamusa była taka że Bambos się wku... i wywalał itemy a miszczu je zebrał i oddał B3nkowi. :)

Bajka z logami i wywalającym itemy bambosem jest nie prawdziwa. :)

Przecierz wszystko było widać na filmiku. :>

PS: Dlaczego jak o tym wspomniałem to odrazu najazd na balmorę robicie która tutaj niczemu nie jest winna.

Do tego ta sprawa z kierzkiem jak banował PUF'a i razora. :> Nie, nie to mi nie daje spokoju aż ta ravia padnie.

247094_243166902492096_312939074_n.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...