Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kornelo00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z uruchomieniem GTA 4 na steam. Odpalam grę i loguje się a po zalogowaniu znika mi okno logowania rok star games i nic się nie dzieje oprócz tego, że gra się nie odpala. Czy ktoś zna rozwiązanie problemu? P.S. GTA jest w pełnej wersji.

Opublikowano

Mam problem z uruchomieniem GTA 4 na steam. Odpalam grę i loguje się a po zalogowaniu znika mi okno logowania rok star games i nic się nie dzieje oprócz tego, że gra się nie odpala. Czy ktoś zna rozwiązanie problemu? P.S. GTA jest w pełnej wersji.

Reinstall chyba xD. bo pewnie brak jakiegoś pliku ;/

1372687195-U932691.png

Created by

. Gentleman .

Opublikowano

Czy tak trudno przeczytać, że to przez steam więc nie może brakować pliku

Jednak może ;)

Czasami może być błąd serwera. Albo np. Odłączyło ci na chwilke neta i nie masz jakiegoś pliku, jest to możliwe

1372687195-U932691.png

Created by

. Gentleman .

Opublikowano

Jednak może ;)

Czasami może być błąd serwera. Albo np. Odłączyło ci na chwilke neta i nie masz jakiegoś pliku, jest to możliwe

niestety wszystko jest

Jednak może ;)

chodź jednak nie ma jednego pliku którego nie było nawet za nim miałem pełną wersję gry. plik nazywa się xlive.dll pewnie coś w windows live ale nie wiem do końca czy to z Wlive ten plik jest. Jak u ciebie działa to prosiłbym byś sprwadził/a

Opublikowano

niestety wszystko jest

chodź jednak nie ma jednego pliku którego nie było nawet za nim miałem pełną wersję gry. plik nazywa się xlive.dll pewnie coś w windows live ale nie wiem do końca czy to z Wlive ten plik jest. Jak u ciebie działa to prosiłbym byś sprwadził/a

Sprawdził.

Zrób reinstall i ci pomoże raczej.

PS. Nie mam tego pliku ale mi działa

1372687195-U932691.png

Created by

. Gentleman .

Opublikowano

Sprawdził.

ja robiłem reinstal i to samo po za tym to przez steam a steam nic nie zwala.

Sprawdził.

Jeśli ci to pomoże w rozpoznaniu błędu to masz: Przy włączaniu gta na steam pisze: trwa konfiguracja wstępna...

Instalacja: Games for Windows - Live setup(1z1)

Opublikowano

ja robiłem reinstal i to samo po za tym to przez steam a steam nic nie zwala.

Jeśli ci to pomoże w rozpoznaniu błędu to masz: Przy włączaniu gta na steam pisze: trwa konfiguracja wstępna...

Instalacja: Games for Windows - Live setup(1z1)

Nie wiem jak ci to powieziec ale nie mam gta na steam ;_;

1372687195-U932691.png

Created by

. Gentleman .

Opublikowano

Nie wiem jak ci to powieziec ale nie mam gta na steam ;_;

ale teraz ja mam plik xlive.dll i nadal nie działa a wszystkie pliki są a przez steam to tak jak normalnie z lanchera

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...