Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z ammo w leonie

blazej660

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem leonka żeby bocić na 1 gali ale mam teraz problem z amunicją :D Mam dużo rakiet elitarnych ktorych szkoda mi sprzedawac a na inne już nie mam miejsca to 1 problem :) drugim problemem a raczej pytaniem jest to czy da się ustawić bota żeby kupywał automatycznie 2 typy rakiet? bo mam dodatek ale on kupuje mi tylko jedne a drugich sam nie kupie bo tak jak już mówiłem nie mam na ta miejsca :( Jeśli wiecie jakie jest rozwiązanie to prosze pomóżcie mi. Z góry dzięki za pomoc, posypią się lajki :)

baner.png

Opublikowano

Wstaw cpu które automatycznie kupuje rakiety i ustaw które ma kupować, a jeśli chcesz kupować zwykłe i do wyżutni na 1 konfie wstaw jedno cpu i ustaw na zwykłe a na drugiej konfie wstaw drugie cpu (czytaj inne, czytaj musisz mieć 2 sztuki) i ustaw na rakiety do wyrzutni.

1.jpg

Opublikowano

no dobra ale to i tak musze podchodzic do kompa caly czas i zmieniac konfy tak?

nie musisz jak bot będzie bity będzie zmieniał konfy i będzie automatycznie kupować.

1.jpg

Opublikowano

najlepiej na obydwu konfach wstaw CPU

Intel Core i5 4570 , Asus GeForce GTX 760 OC , Kingston 8 GB 1600 Mhz

bf4-logo-retina_12.png?v=1405727469460rc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...