Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] bigpoint otworzył sie na graczy?

a3gis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .

Ostatnio napisałem do bp o zwrot życia w becie(stracona ) a oni oddali mi je w 30 minut z wszystkimi zyciami.

Zaczeli sie tym interesować???

Opublikowano

Norma, że oddają życia mi na xx kont ile miałem na straconych xxxx wrót zawsze oddali, nawet jak były robione botem i padłem np dlatego, że router mi się przegrzał i się sam wyłączył.

1.jpg

Opublikowano

Ta, Bugpoint grzecznie oddaje życia, kiedyś nawet miałem zwrot wrót (3 życia) na fali na której zostawiłem BEZ NAPISANIA.
Natomiast marne otwarcie jak np. skasowali zarabianie na flaxach, i flaxiarzom teraz z 3x ciężej będzie..

7yo9.png

Opublikowano

Skasowali ten patent z flaksami ponieważ uznali pewnie ze jest to zbytnie ułatwienie,generalnie dlatego bo drony nie miały wg nich służyć do zarabiania. I ulepszyli bb iraz oddali nostromo :)

Opublikowano

Wie ktoś może czy można nim zetę robić? Bo w opcjach alienów są właśnie te z zety, myślałem o ręcznym wskoczeniu i wtedy odpalić bota, tylko czy to zadziała?

pozwalają już nam na wszystko, dali nam palca possać, my wyssaliśmy rękę xD

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

Życia we wrotach oddawano zawsze, raz szybciej raz dłużej ale oddawali. Oczywiście był taki moment gdzie zaprzestali oddawać życia ale przywrócono to ;)

Nie ma co się nakręcać że BP otworzył się na graczy, robią to co muszą zależy od supportera i jego dobrego samopoczucia

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Życia we wrotach oddawano zawsze, raz szybciej raz dłużej ale oddawali. Oczywiście był taki moment gdzie zaprzestali oddawać życia ale przywrócono to ;)

Nie ma co się nakręcać że BP otworzył się na graczy, robią to co muszą zależy od supportera i jego dobrego samopoczucia

nie zawsze, były i 2-3 miesiące kiedy na oficjalnym napisali, że już nie oddają wrót, poszukaj archiwum a znajdziesz

to akurat były początki nowego klienta.

jakiś 1,5 roku po było już tak, że oddawali, ale to nie zawsze,

teraz przez jakiś rok nie słyszałem o tym by ktoś nie odzyskał wrót

a słyszałem takie przypadki, że ktoś 2x stracił wrota i 2x z tego skorzystali między innymi ja :)

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

nie zawsze, były i 2-3 miesiące kiedy na oficjalnym napisali, że już nie oddają wrót, poszukaj archiwum a znajdziesz

to akurat były początki nowego klienta.

jakiś 1,5 roku po było już tak, że oddawali, ale to nie zawsze,

teraz przez jakiś rok nie słyszałem o tym by ktoś nie odzyskał wrót

a słyszałem takie przypadki, że ktoś 2x stracił wrota i 2x z tego skorzystali między innymi ja :)

Przecież napisałem że był taki moment że żyć nie oddawano

2 dni temu merkavabot stracił mi bętę na Dk, napisałem i nie oddali więc nie taki BP dobry :(

POST numer 1700 ;)

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Przecież napisałem że był taki moment że żyć nie oddawano

2 dni temu merkavabot stracił mi bętę na Dk, napisałem i nie oddali więc nie taki BP dobry :(

POST numer 1700 ;)

no nie dziwne, że ci nie oddają wrót, pewnie piszesz do nich tak:

kur*a, jeb**e chu*e, oddawać mi zaj*bane wrota!!! :D

Opublikowano

no nie dziwne, że ci nie oddają wrót, pewnie piszesz do nich tak:

kur*a, jeb**e chu*e, oddawać mi zaj*bane wrota!!! :D

Uważasz że dysponuję tak prostackim zachowaniem ? W sumie to czasami tak xD Ale wiesz... pełna kulturka oczywiście była

Napisałem że robiąc wrota ( sam nie botem ) miałem lagi które nie były napewno spodowodane moim sprzętem itp itd a wrót mi i tak nie oddali. Raz oddadzą wrota bez problemu a raz Cię oleją

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Uważasz że dysponuję tak prostackim zachowaniem ? W sumie to czasami tak xD Ale wiesz... pełna kulturka oczywiście była

Napisałem że robiąc wrota ( sam nie botem ) miałem lagi które nie były napewno spodowodane moim sprzętem itp itd a wrót mi i tak nie oddali. Raz oddadzą wrota bez problemu a raz Cię oleją

dokładnie ja dziś na bocie zete straciłem i odpisali mi że nie spełniam warunków jakiś .. :D

killalllogo.jpg

Opublikowano

no mi tez nie oddali wrót

Szanowny(a) Graczu,

Niestety muszę Pana/Panią poinformować, że poniższe zgłoszenie nie
spełniło warunków zwrotu -> Strata życia nie nastąpiła z winy
serwera.

Przykro mi ale zgłoszenie nie będzie dalej rozpatrywane.

Dziękujemy za wybór naszych gier.

Z poważaniem,

Ekipa Pomocy Technicznej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...