Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki monitor do 700 zł ? do 26 cali.

Great White

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zacznijmy od tego, że nie wykorzystacz potencjału monitora ;x

Zeby nie bylo... Iiyama ProLite X2472HD-B1

Albo duzo tanszy Benq GW2250M

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Tyko teraz mam 19 cali i jest za mały ten ma 21 to myślę że nie będzie dobrze,a ten Iiyama ProLite X2472HD-B1 wydaje się ok,bo chcę coś z łóżka widzieć :D

@up telewizor mi nie potrzebny,bo do tego monitorka jeszcze komp będzie podłączony.

cmpunksignaturebyfxtrea.png

Opublikowano

To już może telewizorek? No nie wiem, do 700zł to ciężko kupić monitor jednocześnie dobry i duży ;/

Używanie telewizora jako monitora jest równie głupie co używanie pralki jako zmywarki :|

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Używanie telewizora jako monitora jest równie głupie co używanie pralki jako zmywarki :|

Uzywanie telewizora do grania na konsoli według Ciebie jest głupie? To znajdź mi 50" monitor. Gratuluję myślenia.

Opublikowano

Uzywanie telewizora do grania na konsoli według Ciebie jest głupie? To znajdź mi 50" monitor. Gratuluję myślenia.

A co pisze w nazwie tematu panie "mondry"?

Tobie gratuluję myślenia. Trzymanie telewizora 50" na biurku 30cm od twarzy, ja jebie :|

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

A co pisze w nazwie tematu panie "mondry"?

Tobie gratuluję myślenia. Trzymanie telewizora 50" na biurku 30cm od twarzy, ja jebie :|

Jakbyś nie zauważył panie kozak to on chce grać z łóżka, po za tym telewizor nie musi mieć 50 cali, może mieć np. 23 jak mój w pokoju i używam go jako monitora... Jest to akurat jeden z lepszych pomysłów, bo wychodzi dużo taniej za to samo.

Po za tym nie każdy jest na tyle "mondry" żeby siedzieć 30 cm od monitora.

Tutaj propozycje najtańszych 27 cali na morelach:

http://www.morele.net/monitor-led-benq-gw2750he-9h-l8nlb-fbe-550869/

lub LCD:

http://www.morele.net/monitor-benq-g2750-9h-l7flb-qpe-433476/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...