Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam teamu do zarabiania na metinie itp

TaŚ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A co taki członek teamu musiałby robić, ile czasu dziennie musiałby spędzać przy komputerze, jakie srednio zarobki miesięcznie z tego na oko będą?

skpUo.png

Opublikowano

A co taki członek teamu musiałby robić, ile czasu dziennie musiałby spędzać przy komputerze, jakie srednio zarobki miesięcznie z tego na oko będą?

To zależy od serwera i sposobu zarobku. Ja czasami z nudów sobie pogram tydzień/dwa i EQ+duperele sprzedam za 30/50 zł w zależności od serwera :>

Opublikowano

Czyli ma to polegać na normalnym graniu i sprzedaży kont? Jak tak to ja z chęcią :)

Opublikowano

Sam pewnie nie musisz siedzieć przy kompie tylko bota stawiasz i już :P

Opublikowano

Panie co pan? Od 21:00 do 6:00 czasami siedze a potem od 6:00 do 21:00 :P a jak juz ide spac to FB odpalam

Opublikowano

Szukam teamu do zarabiania na metku czyli na sprzedawaniu golda itp (na privach)

Team Ci nie potrzebny, Ravia boty i zarobek jest PIĘKNY

boty przez ok 6h dziennie zarabiają

2kkk złota czyli 20paczek po 100kk

paczki po 5,50 schodzą w jeden wieczór, na upartego można i po +6zeta wystawiać

ale 20*5,50 to masz 110 zł w 6h + czas na sprzedawanie dropu

Ja osobiście jestem nie letni więc sprzedaje złoto za doładowania do tel, za doładowania 30zeta zarobek dzienny 120 zł :)

Można też więcej bo za doładowania złoto drożej chodzi ale mi się nie chce czekać nie wiadomo ile aż ktoś napisze że kupi

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Team Ci nie potrzebny, Ravia boty i zarobek jest PIĘKNY

boty przez ok 6h dziennie zarabiają

2kkk złota czyli 20paczek po 100kk

paczki po 5,50 schodzą w jeden wieczór, na upartego można i po +6zeta wystawiać

ale 20*5,50 to masz 110 zł w 6h + czas na sprzedawanie dropu

Ja osobiście jestem nie letni więc sprzedaje złoto za doładowania do tel, za doładowania 30zeta zarobek dzienny 120 zł :)

Można też więcej bo za doładowania złoto drożej chodzi ale mi się nie chce czekać nie wiadomo ile aż ktoś napisze że kupi

I co powiesz nam ze zarabiales 120 zł dziennie to plus minus odliczajac czas wolny z 3tysie na miesiąc tak ? ... No bo już ci ktoś uwierzy

Jak bedziesz potrzebował kompa do puszczania botów to sie pisze bo i tak mi cały dzien chodzi z botem do DO

175001456602037225492.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...