Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vertia.com.pl

GroupSS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego moderator w prezentacji napisał, że po starcie otworzy? Przecież teraz nie ma żadnego kontaktu z administracja bo strona ich nie działa, a start ma być dzisiaj o 15. Nie dawajcie mi żadnych warnow chce tylko zwrócić uwagę. Teraz nawet nie ma gdzie popisać na temat tego serwera a chyba od tego jest to forum, czy się mylę?

Opublikowano

Nie wiem co myslec o tym serwie , bo start niby o 15 a stron jest w tragicznym stanie , mozna by powiedziec , ze dopiero fundamenty stawiaja

Opublikowano

Ehh -,- Jeżeli Administracja będzie miała info to napiszę do mod'a żeby im otworzył temat -,-

1691169.jpeg

Metin to nie wszystko. 

Opublikowano

Kurwa, start o 10:00 bo idzie do kościoła, to co on nie jest w stanie odpalić servera i dać komuś dostępu do plików, by ta osoba sprawowała pieczę nad serverm w czaje jego nieobecności? Taka sama nieobecność jaka i będzie w nocy, w dzień gdy będzie szedł do pracy... Taaa rozumiem, nie potrafi D:

Opublikowano

Ale do modów metina trzeba pisać 2 godziny wcześniej ;p . Już raz tak było z innym serwem , temat zamknięty przez moda aż wkońcu global otworzył

@Down

Tak samo jak wcześniej ;p . Usama zamyka i ucieka z MPC

Opublikowano

Napisałem do moda tego co zamknalem ale jak zwykle nie ma go jak jest potrzebny .. i czekam az ktos otworzy ze dac wam info.

Napisz do Lidera

-IstnyDiabel.

Zraportuj swoj temat i otworza.

Opublikowano

a gdzie prezka tego serva ? jak mam pobrać clienta i reszte ?

Kto nie ma wrogów, nie jest nic wart.

Opublikowano

i jak wiadomo cos bo nie ma zadnych zrodel informacji co i jak z serwerem czy on czy off i o ktorej dokladnie start przewidywany:)

xbjr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...