Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Nocturne-opinie

miszy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam nocturna, swietnie mi się nim jungluje, niesamowite ganki... Czemu nikt go nie poleca w tematach o junglerach oraz rzadko jest spotykany?

Opublikowano

Nie polecają go bo nie jest tankowaty, i trzeba go robic pod tanka.

nie.

a więc.. szczególnie na poziomie gold plat (ORAZ OCZYWIŚCIE NIŻEJ) ludzie płaczą że dajmy w enemy jest naut/lee, i ciągle gankuje, a ty nie, bo czekasz na ulta. to jest pierwszy ala minus.

drugim punktem jest to, że przeważnie każdy ult, musi być killem, inaczej po prostu marnujesz czas. nocturny nie musi być tanky, nie wiem kto to powiedział (pewnie tak jest bo przecież odłan tak gra).

jest w mojej topce junglerów, i wiem, że to nie jest full tank. to zależy od Ciebie, co masz zamiar robić, choć nie powiem że lubię iść pod botrka z aegisem/solari.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Nocturne nie pasuje do dzisiejszej mety, robiony pod dmg pada w chwile, pod hp nie ma dmg. Strasznie zależny od itów, małe dmg, praktycznie bazuje na aa. Średnie ulti, łatwo jest sie wje*ać w 5, dodatkowo jest hujowy w tfach i ma zależne cc

I na koniec, po co grać nocturne jak można naszym op konikiem?

xxx

Opublikowano

Niesamowite ganki, ale z częstotliwością 1 na ok. 2 minuty, bo gank bez ulta nie jest zbyt mocny. Ma tylko 1 CC na pojedynczy cel, natomiast dmg jest dosyć dobry. Wymaga w early feeda ale imo jest dobrym junglerem, tyle że są też lepsi ;)

Opublikowano

Raczej nadaje się na normale 4fun, jest zabawny :) Na rankedach tylko wycwiczeni ludzie, ponieważ jest to specyficzna postać o sporym potencjale.

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...