Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Problem z podłączeniem sie do pilpitu zdalnego

TheBlus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, załozyłem konto na tym darmowym vps przez 2 tygodnie, jest to moj pierwszy vps wiec nie mam pojecia jak go odpalac i w ogole czytałem cos w google, próbowałem ale mi nie wychodzi mam windows xp mogłby mi ktos napisał w punktach co pokolei robic. Wyczytałem cos tam ze trzeby w wejsc w moj komputer/ własciwosci/ zdalny i cos tam poustawiac ale nie jestem do konca pewnien. Byłbym bardzo wdzieczny za takową pomoc

Opublikowano

Po załozeniu vps'a na e-mail podany przy rejestarcji otrzymuje ip i hasło

Potem wchodzisz ( jesli masz vin 7 to start >> wszytskie programy >> akcesoria i pulpit zdalny

Nastepnie wpisujesz ip i się łączysz potem wyskoczy ci okienko i wpisujesz nazwe urzytkownika ( wszedzie bedzie Administrator ) hasło wpisujesz jakie otrzymałes na e-mail i gotowe jestes na vps'ie ;)

Kamilo10_na_63_4_logo.png[/center]

Opublikowano

tak ale jak wybieram to podlącz pulpit zdalny to mi wyskakuje to okno i tam mam 1 linijke do wypełnienia: Komputer: to co mam tam wpisac ip? czy moze mam wziąc rozwinąc opcje i tam wpisac?

Opublikowano

no to jak wpisuje to wyskakuje jakis błąd ale mysle ze to przez to ze ten vps nie jest chyba włączony na tym portalu bo kiedy chce go włączyc to mam tego vps i obok jest Select to klikam to i po prawej stronie mam Action: start the server klikam run i wyskakuje mi Starting the server failed

Opublikowano

przez strone czyli w jaki sposob?

Edit: Chyba cos mam narazie nie piszcie w tym temacie jak by co sie odezwe jeszcze

Edit2: hmm na tym VPS zamiast @ wskakuje mi Q przez co nie moge zalogowac do KbotCC ma to co mi poradzicie?...

Opublikowano

kurde:(

tablica znaków ,zkopiuj sobie znaczek i wklej przy logowaniu

Intel Core i5 4570 , Asus GeForce GTX 760 OC , Kingston 8 GB 1600 Mhz

bf4-logo-retina_12.png?v=1405727469460rc

Opublikowano

No ok wszystko juz smiga tyle ze jak odpalam Kbota to wyskakuje mi Runtime Error i nie wiem co z tym zrobic mam zaintalowaną jave i net framworka 3.5

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...