Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z merkavaBot

HARDKORE*FLAX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ustawiłem bota na 4-1 na skrzynki i dlaczego po ubiciu mnie bot zatrzymuje sie na 1-2 i nic nie robi co trzeba ustawic żeby wracał spowrotem na tą mapę???

Opublikowano

U mnie bot wraca na 4-1, aby wracał z powrotem, najlepiej wyłączyć "Kill mobs on map", ponieważ na 1-2 może próbować zabijać potworki oraz jednocześnie lecieć na 4-1, więc stoi.

Pewnie ponowne uruchomienie pomogłoby, przy czym już to najpewniej zrobiłeś, tyle dobrze, że chociaż do 1-2 doleciał, u mnie przed chwilą zaciął się po zniszczeniu i traciłem około godzinę zbierania, zanim włączyłem ponownie.

Pozdrawiam.

5y6tk3.gif

Opublikowano

nie???

i mara :D bo konto nie jest z wp.pl kuzyn z włoch prosił zebym bota puscil(on ma na jakis wloski e-mail) tez nie dziala

wie ktoś czym to moze byc spowodowane?

Opublikowano

nie???

i mara :D bo konto nie jest z wp.pl kuzyn z włoch prosił zebym bota puscil(on ma na jakis wloski e-mail) tez nie dziala

wie ktoś czym to moze byc spowodowane?

U mnie, przy komunikacie, który masz Ty, zawsze po kilku sekundach pojawia się normalna data, jaka podobno jest przypisana na Moje ID darmowej licencji. :p

Serwer Polski?, ktoś gdzieś pisał, że na Amerykańskim Globalu 4 nie działa, więc coś serwer musi do tego mieć.

Kuzyn z Włoch, to nie wiadomo czy chce grać na Polskim ... :rolleyes:

Pozdrawiam.

5y6tk3.gif

Opublikowano

zwalony ten bot albo ja jestem jakims antygeniuszem. W sumie za darmo i niedziala to nie mozna nazekac. ;p

ale ja na x-3 puszczam (startoje z 1-1)

Co ci nie działa? może pomogę nie wyjaśniłeś sprawy w postach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...