Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Problem z CA

Reporter88

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z CA. Po włączeniu go wywala do pulpitu, bez żadnego błędu. Wejde do lobby, do shopa, byle gdzie i tak mnie wywali po 20 sekundach. To wygląda jak zwykły crash. Reinstall nie pomaga.

Opublikowano

uszkodzone pliki nexon czekaj na nowa aktualizacja która pewnie bedzie jeszcze dzisiaj

wotw2403.png

Opublikowano

Witaj.

Tez tak mialem, jeśli bardzo chcesz pograć w CA to musisz reinstall systemu + formaty wszystkich dysków.

Na początku miałem, że nie działało, reinstall systemu pomógł, potem znowu musiałem zreinstallować system i nie działało, znowu zreinstallowalem system i dziala .

Ja widze tylko takie rozwiązanie, mi nic innego nie pomoglo.

Pozdrawiam !

@Edit : Jak kolega wyżej powiedział, możesz poczekać na update, lub sciagnac od nowa instalke :3

@Down : Przecież napisałem Edit -.-

Opublikowano

dokładnie nie ma sensu reinstalować niedługo dadzą to aktualizacje i co miał by pomóc reinstal systemu do combata format obydwu dysków zrobił by to samo tylko by systemu nie skasował

334qlo8.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...