Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I]OGLOSZENIE

DeViiiL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko już działa włącznie z naprawionym expem na ft? Chciałem dziś lv wbić, a na CA jeszcze nie wbijałem.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

u mnie dzialalo jak napisali 18.50 wiec napewno dziala ale co do expa dektored to nie wiem bo chyba nadal jest to zwalone ale sa i + tego nie bedzie GOA z 10k nemkow..

9fhc.jpg

Opublikowano

u mnie dzialalo jak napisali 18.50 wiec napewno dziala ale co do expa dektored to nie wiem bo chyba nadal jest to zwalone ale sa i + tego nie bedzie GOA z 10k nemkow..

Raty są zmniejszone z czego mi wiadomo na stałe. Teraz leci exp na thunderze. Po 600 za normala z expasami.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Raty są zmniejszone z czego mi wiadomo na stałe. Teraz leci exp na thunderze. Po 600 za normala z expasami.

mialem 70.000 punktow, wygralismy dostalem 300 exp. Gralem wczesniej z lowkami przegralismy dostalem 450 .... to jest chyba jakis blad, oba na extreme

Opublikowano

No w koncu nie bedzie milionow GOA, w koncu nexon sie wzial za tego HQ tak juz powinno byc zrobione od dawna 300 EXP'a za gre i nie wiecej !!!! Podro dla no-liferow ;D Weźcie sie za nauke xD

Z tego co widze wracaja sie stare dawne dobre czasy z DT ;) Zaraz sobie odpale i i obczaje jak z tym expem. A nie wiecie moze czy dalej sa te bugi na DT z tymi drzwiami, granatami itp ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...