Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy sie da...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teoretycznie mógł byś spróbować wrzucić moda do klienta jakiegoś priva ale czy to będzie działać to nie wiem. :)

23/7 na MPC ;__;

kccsoc.jpg

Opublikowano

Wrzuciłem do pandory. Przez connect helper mam jakis problem,przez metin2011sf wszystkie serwy są off;/

Z tego co napisałeś zrozumiałem tylko że nie działa, może spróbuj do innego klienta. A tak właściwie to co za problem pobrać PL?

23/7 na MPC ;__;

kccsoc.jpg

Opublikowano

@Do autora: Jaki ty masz właściwie problem?

Jak zainstalujesz modaSF do clianta Twojego priva, którego mod obsługuje, to musi śmigać. Instalowanie modaPL na clienta priva nie zadziała na pewno ;D Jeśli modSF nie obsługuje Twego priva, to na metin2mod.tk masz poradnik jak dodać serwer. Jeśli i to nie działa to graj na multihacku który też masz na metin2mod.tk :)

Opublikowano

Witam wszystkich czy istnieje możliwość grania na kamer modzie bez Metin2Pl??

Nie ma takiej mozliwosci.

Moda instalujesz do spatchowego Metin2.pl

Opublikowano

A może mi ktoś wrzucic na mediafire.com metka.pl z kamer modem?? Był bym za to bardzo wdzięczny i dam lajka:D

Opublikowano

Ref. Moze mi ktoś wrzucić na mediafire.com folder w winrarze w którym jest metin2pl + kamermod był bym bardzo wdzięczny

Opublikowano

Pobierz Metin2PL i wchodzisz na metin2mod.tk ---> Metin2ModPL---> wypakowujesz do Pl'a ----> Włączasz Metin2_mod.exe ---> cieszysz sie modem :)

Opublikowano

OMG... Tam jest metin2.pl 12r albo 13r a metin2mod sf nie mogę sciągnac bo jak wchodze w obydwa linki to wrzuca mnie na jakas strone i sie nieda pobrać!!! Czy wrzuci mi ktoś metin2.pl z kamermodem sf na mediafire?? BŁAGAM!

Opublikowano

Jprdl... Kto jest tak ogarnięty że zrobi folder wrzuci do niego m2pl z 2011r wrzuci kamer moda . Wgra na www.mediafire.com i tyle tak trudno?!

Opublikowano

Wybacz, ale nie zasługuje na ułatwienia użytkownik nie umiejący ściągnąć instalki z podanej mu strony. (Mając aż 2 downloady! :D ) Zalicz kurs podstawowej obsługi kompa i wróć. Pozdro

Opublikowano

Czytałeś moje posty? Jak pobieram kamer moda to wrzuca mnie na jakąś stronke i nie mozna pobrac dobra sciagne metin2pl ale musi mi ktoś wrzucić Kamermoda sf.

Opublikowano

Instrukcja dla Ciebie ode mnie:

1.Pobierz grę Metin2.PL z tej strony: http://www.metin2.pl/main/download/

2.Włącz grę, aby spatchować do najnowszej wersji.

3. Po spatchowaniu, sprawdź czy gra działa, jeśli tak to wyjdź z gry. Następnie wejdź do folderu z grą i kliknij takie "kurczaki" aby dodatkowo spatchowało się. (Jakby się coś nie pobrało)

4.Pobierz kamermoda z tej strony: http://uploaded.net/file/ane1on4n - U góry masz taki pasek, czekasz 5 sekund po czym pojawia Ci się "Skip AD" klikasz to po czym przenosi cię do pobierania. Klikasz "Free Download" czekasz te 30 sekund po czym przepisujesz kod captacha z obrazka i klikasz enter.

5. Włączasz to co pobrałeś postępujesz zgodnie ze wskazówkami instalatora, gdy pojawi ci się ścieżka to wybierasz w niej folder z tym metinem i potem instaluj.

6. Właśnie udało Ci się zainstalować moda. Moda odpala się w folderze gry przez ikonkę Metin2mod - Coś takiego:) (Nie klikaj nigdy w ikonkę metina, ponieważ od początku będziesz musiał wykonywać powyższe procedury).

Ten mały poradnik jest w ch** szczegółowy, więc nie powinieneś mieć już żadnych problemów... :)

//Reklama OFF.

Opublikowano

kurwa czy ty mnie czytasz?! jak wchodze w to stronke klikam zeby mi sciagala i dupa na jjakas stronke mnie wrzuca...

Opublikowano

4.Pobierz kamermoda z tej strony: http://uploaded.net/file/ane1on4n Jeśli nie umiesz pobrać pliku z neta to tak jak mówiłem zalicz kurs obsługi kompa:)

Wchodzisz na link, klikasz Free Download, wyskakujące okienka z reklamami zamykasz, czekasz 30 sekund, przepisujesz kod z obrazka i ściągasz. Pozdro. Zamknąć ten temat bo to żenada tylko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...