Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Enchanty

OlsenCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Mam kilka pytań dotyczących enchantów, a mianowicie na ile lvli minimum muszę ulepszyć książke żebym mógł dostać jeden z tych bonów? : infinity, fire aspect, looting, fortune? Za wszystkie odpowiedzi z góry dzięki.

Daj "Lubię to" to nic nie kosztuje

:)

db907992c1e9c38a.png

Opublikowano

To jest troche dziwne, kiedyś enchantowałe mmiecz na 1lvl i wydropło ostrość 1 zaklęty ogień 1 ;f Musisz mieć farta by samego fire aspect 2 dostać

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

Tak jest, np. na 1 lvl nie dostaniesz lepszego enchantu niz powiedzmy Fire Aspect 1 czy Sharpness 1 . Do wyzszego lvlowania ( enchantowania itemów ) potrzeba juz więcej expa. Fire Aspect 2 ? Spróbój na 9-14lv ( ale również możesz taki dostać za 30 lv tego się nie da przewidzieć ).

Opublikowano

Mi nie chodzi o moc enchantu tylko o sam enchant. Czy jest jakas granica od ktorej wchodzi np. fortune 1?

Daj "Lubię to" to nic nie kosztuje

:)

db907992c1e9c38a.png

Opublikowano

Polecam enchantowac na 26-28 Wpadaja latwe Efekty, a tak to wszystko jest losowe, Moze ci sie udac, a moze z 30lvla wypasc ci odrzut ..

itachikopia.png

Naruto to nie Gra, To Styl Zycia.. I Like Brutal !

Server Minecraft: f24.owncraft.pl:25032 - Wojny Gildi

Opublikowano

ja tak samo robie jak moj przed mowca EzrealOP.. tylko musisz wziasc pod uwage ze wkowadle bedzie znow od ciebie wolalo lvl exp... wiec troche to kosztowne ale skuteczne.:)

an-pOmOgLeMF20dajF20F2bF20LIKEF20-0000ffffffffxxxxxx36023-1-1-10-blue003.gif

Opublikowano

ja tak samo robie jak moj przed mowca EzrealOP.. tylko musisz wziasc pod uwage ze wkowadle bedzie znow od ciebie wolalo lvl exp... wiec troche to kosztowne ale skuteczne. :)

Wziąć* :)

A co do tematu, to pochodź po Cave'ach, bo darmowe książki dają mobki ;)

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...