Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dwa problemy :)

ImothMinecraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kiedyś na nowym kompie działał mi normalnie minecraft a teraz wyskakuje taki blad "Program przestał działać". A teraz 2 probelm kupiłem serwer w hotingu enderchest i wszystko bylo git dzisia pacze i serwer jest wylaczany klikam start i nic nie działa ... :/

Opublikowano

Na serwerze sie nie znam ale jeśli chodzi o minecraft'a spróboj force update lub mcpatcherem sie pobaw.

Opublikowano

Mam to samo na Hostingu EnderChest wlanczam server i jest automatycznie wylanczany wynika to że masz za duzo pluginów musisz z optymalizowac server lub wykupić Bukkit - Pro

A jaki masz system jak 8 to minecraft ci nie pójdzie bo Windows 8 jeszcze nie ma akceleratora

Moze to tez z tego że masz stare sterowniki do Kart graficznej

Pomogłem daj +

Opublikowano

Tak jak kolega 2@up pozbadz sie pluginow , chociaz to tez moze byc problem z maszyna tez raz tak mialem na ownserver napisz do hostingu zeby zobaczyli ci go wlaczyli

Juz niedlugo nowy serwer minecraft

Skybelblock 1.6.2

Opublikowano

Co do MC to jak masz pirata sciagnij od nowa , powinno pomoc . Jesli nie to wpisz w ` uruchom` < %appdata% > i usun caly folder .minecraft lecz wtedy stracisz swoje swiaty jak chcesz zatrzymac je to wejdz w ten folder i skopiuj je na pulpit albo w inne dowolne miejsce.

Opublikowano

Polecam hosting mineserv, tani i dobry, a co do tego błędu to nie wiem, ale mam pytanie, jakiego windowsa masz ?

FreeCraft | Free Your Game !

Opublikowano

Przecież enderchest to jest jakiś pseudo hosting i od razu to widać lepiej sie przypatrzeć a potem coś kupować.

1377774857-U369478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...