Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] 12 Dronów?

Rafcio970

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, po dzisiejszym restarcie pojawiło się w kodzie gry takie coś <usedPositions droneCount="11" positionIDlist="1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11"/>

<usedPositions droneCount="12" positionIDlist="1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12"/> oznacza to, że liczba dronów =12 , a przed restartem o 11 godzinie było tylko liczba =10 dronów, czyżby pojawiły się 2 nowe drony? jakie są wasze opinie?
Opublikowano

Powiem tyle jak będzie 12 dronów to kończe z tą grą. 54 LF4? (Razem z P.E.T'em) Życzę powodzenia dron za 5.000.000 uri czeka ;)

jp8p35.png
Opublikowano

Może i 2 formacje. Ale aktualnie z nietoperzem i ze znajomymi jest 13 formacji. A jeszcze dzisiaj przed 11 godziną przed restartem w kodzie DO liczba dronow rowna byla 10 a teraz jest wyraznie 12 . Ocxywiscie moge sie mylic. Ale kod kodem liczba 12 od dzisiaj przy liczbie dronow sie pojawila

Opublikowano

Zostaje też taka możliwość że to dla adminów lecz zamiast robić takie coś to od razu bym dał sobie 250k DMG. Ale bez off topu według mnie to po prostu kolejny sposób na zarobek BP

jp8p35.png
Opublikowano

Tak, słyszałem też coś o tym dronie, ale mógłby mieć tylko jedne miejsce, bo jak 2 dojdą to trzeba będzie jeszcze 4 lf4 zdobyć co da +800 dmg z x1 a to za dużo.

To chyba nie jest formacja, a ty Rafcio grasz na pl1 vru?

Opublikowano

Tak gram na PL1 VRU a co? :) jeżeli chodzi o zarobek to z pewnością o to chodzi, jak zawsze. A co do statków adminowskich, nie wiem, może być że to dla nich, pytanie tylko czy to na pewno będzie, jak tak to kiedy i dla kogo, a może być że te drony tylko poprzez realne 50 złotych czy coś :)

Opublikowano

zauważyłem coś nowego, pewnei z wczorajszego restartu, flaxy można naprawiac za 7.500 kredek :D

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...