Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ten kto mówi że w 2 można carrowac to smieszny jest

linek100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

eaeae jestem przekonany ,że sam masz brąz i dlatego tak piszesz.

Jest wiele osób które wbijają innym lepsze dywizje i co jakoś dają rade carrować więc nie pier*** jak nie nie ogarniasz.

Opublikowano

Źle zapewne zrozumiałes to, że w 2 można carrować lepiej... czasem i tak przegrasz, ale i tak będziesz więcej wygrywać, jeżeli oby dwoje umiecie grać, to wtedy o wiele częściej będziecie wygrywac niż samemu, co, że raz ci sie trafil słaby jungler, RAZ, a ile razy enemy sie przytrafila jakas słaba osoba?

Opublikowano

Wczorajsze granie duo z bratem, efekt - 4 win streak. Więc jednak coś w graniu duo jest. Grunt to odpowiednia komunikacja i zgranie, a wygrasz większość gier. Chyba że po prostu sam nie ogarniasz, wtedy na Brąz zasługujesz.

Game Over

Opublikowano

Eaeaea wypierdalaj, nikt tutaj nie chce widzieć tego typu tematów . Przegrywacie to będziecie przegrywać, odinstalujcie ta grę bo te forum chujowe się robi przez tego typu ludzi.

a czy ja powiedziałem że przegrywam? xD czytaj ze zrozumieniem kolego ..

eaeae jestem przekonany ,że sam masz brąz i dlatego tak piszesz.

Jest wiele osób które wbijają innym lepsze dywizje i co jakoś dają rade carrować więc nie pier*** jak nie nie ogarniasz.

Nigdy nie miałem brązu i nie zamierzam go mieć :) i tak samo jak kolega wyżej czytaj ze zrozumieniem ^^

we 2 można wygrać grę bez problemu :)

ostrywariat.png

Opublikowano

W brązie jest trudniej carrować w goldzie łatwiej. Dzieje się tak ponieważ jest większe zróżnicowanie graczy, jak dobierze mi 2 premade z czech po 12 lat to sory ale takiego gówna nawet nie da sie dograć do 20min. Najgorsze jest brak komunikacji, tzn piszesz coś po ang (przynajmnij probojesz) a czeskie dzieci wtf sobie myślą. Tak jest i nie wiem jak wyjść z tego gówna.

xxx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...