Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ten kto mówi że w 2 można carrowac to smieszny jest

linek100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cry me a river please... Wlasnie przed chwila pomoglem koledze platyne wbic ( dobilismy do 100pkt i wygralismy serie ) z czego 2 mecze sami musielismy wygrac i jakos dało rade, jeżeli jesteś dobry to wygrasz. Amen

Opublikowano

Jak jesteście dobrzy to nawet takiego udyra wycarrujecie... Jeśli jesteście "prosami" i też się nafeeujecie a jak dwóch się rzuci na taką lux to dead.

Opublikowano

To był jakiś bronze ?

Ta tam na DuoQ wygrywam spokojnie :) i przeważnie to właśnie przez to, że jesteśmy w jakimś duo wygrywamy bo jest jakaś komunikacja lepsza :p

Opublikowano

Ale nikogo to nie obchodzi, skoro łapie Cię ze skillshota to znaczy, że albo zrobiła to umiejętnie, albo nie umiesz grać.

Dodatkowo nie znamy nawet stopnia zaawansowania twojego kumpla, równie dobrze może być największym frajerem i podawać się za prosa.

Żeby wyjść na dobrą dywizję trzeba trochę mózgu.

Opublikowano

Ja wczoraj wyccarowałem solo jaxem gre <3(ranked oczywiscie) Feed był w hu*, śmiali się na czacie że wygrywają kolejnego rankeda z rzędu (2 polaczki) co mnie totalnie podkurwiło i postanowiłem że nie... takie lamusy ze mną nie wygrają, choćbym jakiego teamu nie miał. Jak powiedziałem tak postanowiłem. Jungle the best lane ever <3

Co do tego że da sobie sam rade nawet jak jest super koxem tą lux.. wątpię WW ulta i BG :unsure:

Opublikowano

@topic

po co zakładacie takie "gówniane" tematy -,-

Nikogo nie obchodzi ,że dostałeś w dupę od jakiejś lux.

Nie płacz tylko graj. Jak byś był dobry to samemu byś carrował(no chyba ,że jesteś diament, ale po temacie i płaczu stawiam na bronze/silver)

Opublikowano

12gunia mozesz podac swoj nick z lola? Bo chce zobaczyc twoj build :)

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

Opublikowano

Gowniany temat, poproś o zamkniecie bo na tym forum każdy ma wyjebane na takie problemy. Przegrywasz na rankedach - musisz trenować.

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

@topic

po co zakładacie takie "gówniane" tematy -,-

Nikogo nie obchodzi ,że dostałeś w dupę od jakiejś lux.

Nie płacz tylko graj. Jak byś był dobry to samemu byś carrował(no chyba ,że jesteś diament, ale po temacie i płaczu stawiam na bronze/silver)

Mi nie chodzi o feed lux-Tylko że ktos napisal że w 2 sie da carrować a jesli u mnie jungler jest co ma 0-20 i na jungle bieże ignite i heal ?

Opublikowano

Śmieszny to jest ten temat ...

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Jprdl... Jak samemu da się carrować to w dwóch tym bardziej -,- wystarczy umieć grać.

Co nas obchodzi ,że ci się feeder trafił. To nie forum typu "Trudne sprawy" chcesz to sobie takie załóż i niech tam ludzi sobie płaczą i mówią jaki to się im dziś feeder trafił i przez kogo przegrali.

Opublikowano

Są mecze w których n awet we czworo nie da się wycarować ale sa mecze w których ty sam dasz radę unieść ciężar przeciwnika. A lux to może być 120/0/666 i nie stać na drodze do zwycięstwa.

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

Moim zdaniem nie wycarrujesz gry we 2 w żaden sposób. Dzisiaj rozegrałem gre ja miałem syndrą (żeby nie skłamać) coś koło 16/7, natomiast khazix miał 20/6. Mimo ogólnych stat koło 45:30 dla nas i tak w każdym teamfigcie przegrywaliśmy.

Opublikowano

ja sam carruję każdą grę bez większego problemu, wystarczy dobry roam po wygranej linii i gra to czysta przyjemność.

Opublikowano

Wycarrować grę samemu hahahahah Każdy kto tak napisał nie ma więcej jak brąz 5 ... choćbyś się zesrał za przeproszeniem nie dasz rady sam wygrać no chyba że w przeciwnym teamie jest polskie premade albo ruscy ... wtedy to nawet się starać nie trzeba bo sami wam to wygrają

ostrywariat.png

Opublikowano

fragi nie wszystko

grę może wygrać nawet blitz dzięki grabowi - adc wpada i nara

więc wcale nie są potrzebna dwie osoby...

ogarniasz - nigdy nie przegrywasz

1371985602-U137250.jpg by ScoTubeDev

2x ExModerator NosTale I 2x Gold Member

Opublikowano

Bierzesz postac w stylu Zed/Khazix, idziesz ja na mida (jezeli Ci sie uda) probujesz zrobic first blooda (z kupionym red potem na start) szybko niszczysz towera i biegasz po topie i bocie caly czas pushujac :)

Opublikowano

Eaeaea wypierdalaj, nikt tutaj nie chce widzieć tego typu tematów . Przegrywacie to będziecie przegrywać, odinstalujcie ta grę bo te forum chujowe się robi przez tego typu ludzi.

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...