Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odzyskiwanie konta MINECRAFT

mariox2407

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż mam konto minecraft z premium, jako iż ostatnim czasem rzadko wchodziłem podałem hasło mojemu kuzynowi, on zmienił na swoje - pozwoliłem mu, sam też je znałem. Po jakimś czasie zapomnieliśmy o tym jakie było hasło, ja pewny siebie wszedłem na strone minecrafta, oraz wysłałem reset hasła. Czekam na e-maila, i czekam.. Czekam tak już z dwa dni, powiecie co poradzić? Do Mojangu raczej pisać nie będę, bo z angielskiego najlepszy nie jestem i mogłyby się wkraść jakieś błędy. E-maila mam na GMAIL'u więc raczej dobry.

Pozdrawiam.

Opublikowano

1.Czekaj dalej

2.Spam resetem hasła

3.Kuzyn mógł se zmienić emeila (jak sie da)

4.Dogadaj sie z mojangiem na translate. niebędzie to dokładna rozmowa ale sie dogadacie(oile odpiszą, ale raczej tak)

mhmm...?

co jest

Opublikowano

Sproboj wlaczyc z kuzynem Myslenie napewno wam sie przypomni jesli to nie pomoze, sproboj napisac do Mojangu moze ci pomoga, Jesli nie sproboj odzyskac przez email.

itachikopia.png

Naruto to nie Gra, To Styl Zycia.. I Like Brutal !

Server Minecraft: f24.owncraft.pl:25032 - Wojny Gildi

Opublikowano

Możesz czekać dalej albo pisać do Mojangu. Jeśli nie znasz się dobrze na angielskim, poproś swojego innego kolegę. Na pewno ci w tym pomoże ;)

Ewentualnie, tak jak napisał kolega wyżej, sprawdź skrzynkę spamu, chociaż mało prawdopodobne, aby właśnie tam ta wiadomość trafiła xD

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Spróbuj jeszcze raz, sprawdź skrzynkę spam. W ostateczności kontakt z Mojangiem a jak ci się nudzi to może Notch cię zrozumie. (http://mojang.com/notch/)

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Patrzyłem SPAM, nic nie ma. :/ Spróbuję napisać do mojangu poprzez translator google. :c A poda mi ktoś kontakt z mojangiem?

A i jeszcze jedno, da się sprawdzić znając nick konta jakie konto e-mail jest z nim powiązane?

Opublikowano

1. Odczekaj jeszcze pare dni

2. Jeśli pkt. 1 nie działa, to wejdź na google translate, i przetłumacz to co chcesz wysłać do mojangu !

3. Daj pare razy "reset hasła" (Bez spamu)

4. Jeśli pkt.3 nie zadziała to nie wiem już nic...

FreeCraft | Free Your Game !

Opublikowano

Boże, przeczytajcie najpierw wszystkie odpowiedzi, bo nabijacie sobie tylko posty. Teraz mam pytanie, czy da się sprawdzić z jakim kontem e-mail jest powiązane dane konto na minecraft.net?

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jprdl. Tylko nie translator!!! Tam dziekuje z góry to thanks from mountains...

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Maila sie nie da zmienic , sprawdz folder spam , przypomnijcie se haslo ( To tylko i wylacznie wina waszej glupoty , normalni ludzie zapisuja haslo ).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...