Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić serwer Bukkit z modami

macio443

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 119
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wspaniały tutorial . W końcu wiem jak zalożyc swój serwer przez hamachi. Miałam z tym problem , a tu jest wszystko świetnie przedstawione i opisane . Dzieki! Naprawdę polecam !

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Łap plusika. Kiedyś chciałem zrobić taki serwer żeby pograć sobię z kolegami, ale wtedy nie wiedziałem jak go zrobić. Dzięki temu poradnikowi wreszcie mogę pograć z kolegami na modach :D.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Robi się coraz większy bajzel z tymi serwerami.Niech się dogadają i wypuszczają jeden a nie kilka i człowiek później nie wie na czym stoi.

Czym się różnią MCPC,MCPC-plus,Bukit,Craftbukkit ? bo już powoli zaczynam się w tym gubić.

Opublikowano

Ciekawy poradnik na pewno skorzystam

------------------------|

Gasman245           |

MPCForum            |

------------------------|

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Robi się coraz większy bajzel z tymi serwerami.Niech się dogadają i wypuszczają jeden a nie kilka i człowiek później nie wie na czym stoi.

Czym się różnią MCPC,MCPC-plus,Bukit,Craftbukkit ? bo już powoli zaczynam się w tym gubić.

MCPC/MCPC+ ----> Bukkit + Mody (MCPC+ niczym sie nie różni)

Bukkit/Craftbukkit ----> Klasyczny bukkit.

#teams4bal

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sory, mam problem gdy włączam jakikolwiek starter w konsoli wyskakuje mi napis Kliknij jakikolwiek klawisz aby kontynuować gdy klikam konsolka się zamyka a w folderze nic się nie pokazuje. Działa mi tylko starter Java 6 bit 32, gdy ją włączam wszystko ładnie idzie tworzą się foldery coremods i 2 pliki coś z forge'm potem na konsolce wyskakuje znowu to samo konsolka się zamyka i zostawia po sobie 1 folder i 2 pliki, proszę o pomoc.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...