Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o One Direction ?

*XdeMoNT*

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To jest zespół wykreowany od początku do końca, żeby zarobić jak najwięcej kasy na głupich nastolatkach, bo to głównie one się tym jarają z bliżej nieokreślonych powodów.Oni ani nie są przystojni, ani nie umieją śpiewać (tak o dziwo przesłuchałem ich chyba 2 piosenki), ale tak jak napisałem, hajs się musi zgadzać.

Opublikowano

one direction to kurwy

Raport już poszedł kilka dni sobie odpoczniesz.

Dobry zespół , no ale niestety hity to covery innych wykonawców :(

Dlaczego tak sądzisz ? :O

Opublikowano

Z jedna piosenka ich ujdzie, ale reszta nie za bardzo.

Kiedyś były plotki, że zespół się rozpadnie jeszcze w tym roku.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Według mnie są to z pewnością osoby o świetnym wokalu. Myślę, że jak bardziej rozwiną zespół, zaczną trasy koncertowe, to mogą coś większego osiągnąć. Najważniejsze, że robią to, bo to kochają. Szkoda, że wypromował ich ''Modest'' który manipuluje ludźmi. :)

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

To jest zespół wykreowany od początku do końca, żeby zarobić jak najwięcej kasy na głupich nastolatkach, bo to głównie one się tym jarają z bliżej nieokreślonych powodów.Oni ani nie są przystojni, ani nie umieją śpiewać (tak o dziwo przesłuchałem ich chyba 2 piosenki), ale tak jak napisałem, hajs się musi zgadzać.

Nic więcej nie mogę dodać oprócz tego, że gorsze od samego zespołu są psychofanki.

Kill it with fire.

Opublikowano

Nic o nich nie sądzę, bo mam ich w dupie. Pewnie nawet bym nie wiedział kto to gdyby nie fala hejterów.

Gówna się nie tyka, jak nie ma beki.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

luv3 1D foeva :3 yolo swag itp.

a tak na serio. Dzisiaj muzyka to już nie jest gra na instrumentach i śpiew tylko jakieś łub łub z gównianego syntezatora i czasem śpiew jeżeli jakiś twórca jest niezwykle wybitny. One Direction stworzyło coś nowego mianowicie nie umieją grać na niczym , nie umieją tworzyć ani nie umieją śpiewać. Justina Biebera jakoś zniosłem ale one direction to skrajność , którą ludzie ( a może nie ludzie ) słuchają . Na szczęście ostatnio coraz częściej widzę powrót metalu. Marzą mi się czasy Europy kiedy każda knajpa miała swój band i każdy mógł sobie spełnić swoje marzenie zostania mega mini rockmenem ale zawsze jakimś i odrobinę przybliżyć się do wtedy wciąż żyjącego króla Elvisa. Nie mam pojęcia kto mówi coś w stylu "1d to dzisiejsi The Beatles". Czy taka osoba wie kim byli Beatlesi? To tak jakby porównać odkurzacz do Mustanga.... Jednakże nie należy tutaj oburzać się i wyzywać tych gostków z 1d , wykorzystują oni idiotycznych nastolatków i sami dobrze wiedzą że robią chujową muzykę , ale kase z tego mają gigantyczną więc czemu mają zaprzestać?

Opublikowano

Lubię ich piosenkę One Way or Another. ;) Teledysk też jest w porządku. Zespół jak zespół. Robią to, na co jest popyt. Nie rozumiem tych, którzy ich obrażają. Może komuś się nie podobać ich styl czy muzyka, ale wszelkie spekulacje o ich domniemanym homoseksualizmie są troszkę dziwne, ponieważ tego akurat nie wiecie. ;)

Opublikowano

Nie rzucam w nich mięsem ale omijam szerokim łukiem.

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

Lubię ich piosenkę One Way or Another. ;) Teledysk też jest w porządku. Zespół jak zespół. Robią to, na co jest popyt. Nie rozumiem tych, którzy ich obrażają. Może komuś się nie podobać ich styl czy muzyka, ale wszelkie spekulacje o ich domniemanym homoseksualizmie są troszkę dziwne, ponieważ tego akurat nie wiecie. ;)

To nie jest ICH piosenka , tylko COVER ponieważ to piosenka BLONDI. Największy szoł robi ta piosenka ,a akurat słówko nie jest przez nich wymyślone ; )

@Topic Nie trawie ich ot co.

Opublikowano

To

jest zespół wykreowany od początku do końca, żeby zarobić jak najwięcej

kasy na głupich nastolatkach, bo to głównie one się tym jarają z bliżej

nieokreślonych powodów.Oni ani nie są przystojni, ani nie umieją

śpiewać (tak o dziwo przesłuchałem ich chyba 2 piosenki), ale tak jak

napisałem, hajs się musi zgadzać.

Jak można stwierdzić że zespół chujowy słuchając 2 piosenek?...

Lubię ich piosenkę One Way or Another. ;)

Teledysk też jest w porządku. Zespół jak zespół. Robią to, na co jest

popyt. Nie rozumiem tych, którzy ich obrażają. Może komuś się nie

podobać ich styl czy muzyka, ale wszelkie spekulacje o ich domniemanym

homoseksualizmie są troszkę dziwne, ponieważ tego akurat nie wiecie. ;)

Trafiają w target...

Ja się nie jaram, z resztą jest czym? Wolę sobie odpalić jak jakaś kobietka śpiewa albo Kendricka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...