Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Modyfikacje

Sunnyline2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie, czy wargaming sprawdza jakie się ma modyfikacje, chciałbym skorzystać z kilku nielegalnych ale nie wiem czy za to banują.

Celowniki zawierające funkcje typu kalkulatory penetracji, informacje o szansach na wykrycie itp

Tracer hacks/mods //Modyfikacje zmieniające w jakikolwiek sposób ślady wystrzałów dział(tzw. "tracery")

Opublikowano

Hack na tracery jest tylko na ruskim serwerze i nie mało kosztuje. Po za tym można powiedzieć że jest prawdziwy "hack" do WoT ale na EU go nie znajdziecie.

76561198001815076.png
Opublikowano

Hack na tracery jest tylko na ruskim serwerze i nie mało kosztuje. Po za tym można powiedzieć że jest prawdziwy "hack" do WoT ale na EU go nie znajdziecie.

A wiesz gdzie mozna znaleźć ten celownik ?

Opublikowano

A wiesz gdzie mozna znaleźć ten celownik ?

Hack o którym wspomniałem kosztuje 7 euro i tylko mała grupa osób go może kupić ;d

Ja niestety nie mam aż takich znajomości oraz nie znam rosyjskiego.

76561198001815076.png
Opublikowano

co wy tu piszecie napisałem do WG czy mody są nie legalne proszę oto co mi odpisali :Witaj,

Bardzo dziękujemy za skontaktowanie się z suportem World of Tanks.

Generalnie jak już nie raz pisaliśmy nie rekomendujemy, żadnych modów, dlatego też nie ma żadnej listy z Modami legalnymi lub nielegalnymi.
Ma to związek z faktem, że wszelkie tego typu modyfikacje są programami nieautoryzowanymi w związku z czym nie możemy ponieść odpowiedzialności za ewentualne uszkodzenia plików gry których mogą takie aplikacje dokonać lub zaaplikowanie przez nie wirusem komputera. Reasumując nawet jeżeli aktualnie nie nakładamy restrykcji za używanie jakiegoś soft Moda, może się to wkrótce zmienić.

Pozdrawiam,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...