Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy ten mod jest legalny ?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ten mod jest legalny ? Pokazuje informacje o czołgu na , który najedziemy celownikiem.

Info Panel v0.8.5.2(0.8.5)

info-panel.jpg

Opublikowano

Niby tak, ale wiesz ile może ci hp zadać i jakie ma działo i pancerz.

Opublikowano

Tak ale w badaniach nie wiesz jakie przeciwnik ma działo.

Opublikowano

Ale możesz znać staty działa na pamięć. W końcu każde wygląda inaczej.

A jeśli chodzi o temat i ogólnie mody - jeśli chodzi o europejski serwer nic się nie bój. Nawet jak używasz "nielegalnego" moda, to WG nie zainstalowało jeszcze specjalnego oprogramowania do wykrywania takich rzeczy. Narazie tylko rosyjscy gracze muszą uważać na legalność modów.

I temat chyba do zamknięcia:)

Opublikowano

Legalne. To tak samo gdybyś sobie dane czołgu spisał na kartkę i nakleił na monitor więc nie ma czym się przejmować.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Tak ale w badaniach nie wiesz jakie przeciwnik ma działo.

co do twojej wypowiedzi, dzięki temu modowi też nie wiesz jakie przeciwnik ma działo, mod zawsze będzie Ci pokazywał w każdym czołgu staty topowego działa, więc polecam patrzeć czy np. taki IS-3 ma BL-9 czy może którąś zwykłą 122.

Opublikowano

co do twojej wypowiedzi, dzięki temu modowi też nie wiesz jakie przeciwnik ma działo, mod zawsze będzie Ci pokazywał w każdym czołgu staty topowego działa, więc polecam patrzeć czy np. taki IS-3 ma BL-9 czy może którąś zwykłą 122.

Nie zgadzam się z tobą bo zainstalowałem go i np. w KW-1S pokazuje mi, że przeciwnik może zadać mi 1xx hp, a nie 390(tyle zadaje topowe działo).

Opublikowano

co do legalności modów to pisałem do WG czy ogólnie mody są legalne proszę oto co mi odpisali :Witaj,

Bardzo dziękujemy za skontaktowanie się z suportem World of Tanks.

Generalnie jak już nie raz pisaliśmy nie rekomendujemy, żadnych modów, dlatego też nie ma żadnej listy z Modami legalnymi lub nielegalnymi.
Ma to związek z faktem, że wszelkie tego typu modyfikacje są programami nieautoryzowanymi w związku z czym nie możemy ponieść odpowiedzialności za ewentualne uszkodzenia plików gry których mogą takie aplikacje dokonać lub zaaplikowanie przez nie wirusem komputera. Reasumując nawet jeżeli aktualnie nie nakładamy restrykcji za używanie jakiegoś soft Moda, może się to wkrótce zmienić.

Pozdrawiam,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...