Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mój rok na siłowni

Mokobé

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej wszystkim, mam na imię -Wojciech- i chciałbym wam opowiedzieć trochę o sobie.

Zacznę od tego że ćwiczę już rok, podkreślam, ROK, nie pierdolony miesiąc i nie jestem sezonowcem jak to wszyscy hehe :P

W bicepsie dobiłem do 36 cm, nie noszę rurek bo to dla ciot i pedałów, a ja jestem prawdziwym mężczyzną i się w nich nie mieszczę.

weźcie pod uwagę że mam 16 lat, ćwiczę od roku, a czy wy uwierzycie czy nie to już wasz problem

Pewnie zapytacie się o dietę.

Dieta ? w moim wieku ? wypowiadacie się nie znając podstawowych zasad kulturystycznych .

i nie mam problemów z penisem nie musze iść do lekarza jeszcze działa na szczęście

a i mam takiego kolegę w klasie w rurkach i w szkole to jadę po nim jak po psie

Pozdrawiam wszystkich kulturystów.

niby masz w dupie te cioty w rurkach a sam jeździsz po koledze.

Opublikowano

nie ma to jak sie pochwalić na Forum

te 36cm to w nogach tak ?

Ale słabo, naucz się czytać ze zrozumieniem ziomeczku

Jesteś

zwyczajnym gównem na które szkoda tracić transferu. Wykurwiaj do swojej

burakolandii zarabiając swoje sto milionuw miesięcznie, jakoś musisz

opłacić gości, którzy będą podcierać ci dupsko, bo przecież z metrowym

bickiem sam tego nie zrobisz.

ps. Co ma dieta do małego fiuta? Pomyliłeś chyba zdrowe odżywianie się z suplami czy jakimś innym gównem.

Ty chyba nie wiesz do kogo piszesz dzieciaczku. Jestem Wojciech największy paker na tym forum ,wiec masz mnie szanować. nigdy nie osiagniesz tyle co ja osiągnąłem w wieku 16 lat. Żałosne że takie chuchro jak ty pruje sie do mnie, do powaznego kulturysty. Nie dorastasz mi do pięt.

I nie mieszkam juz w waszej biednej polsce, mieszkam w Niemczech, tu przynajmniej stac mnie na transfer.

za małe rurki kupiłeś, ugniada cię w pochwe

Opublikowano

ja i murzyna szanuje, i żółtka szanuje, ale jana pawła to bym tymi rękoma zajebał.

wtf co to ma być

zgłaszam do moderatora

wyjdź z mojego tematu

@down

tak 50% tego to czysty troll, 36 cm w bicku

? Tyle to nawet pudzian nie ma, bo jak można zmierzyć bicepsa? Większą część ramiona oramiona triceps.

Ty łapy kurwa chuju nie widziałeś! Łapa... Jeszcze trzeba kurwa umieć nią ruszać. A ty kurwa ruszasz chyba tylko skórą swojego ojca ty pedale pierdolony. Masz łape? Bo ty pomachasz mi tu kurwa sztangą? Ty chuju wiesz co to jest szybkość kurwa? Technika? Rotacją głową? Bym ci przypierdolił zanim byś podniósł tą łape to już byś leżał na ziemi. Pedale, Himenie pierdolony chcesz mi tu kurwa przykozaczyć? Myślisz, że się ciebie ktoś przestraszy? Na pewno nie ja.

Opublikowano

Dobra to jednak troll jest, miałem nadzieję, że będzie można pojechać debila :P

tak 50% tego to czysty troll, 36 cm w bicku

? Tyle to nawet pudzian nie ma, bo jak można zmierzyć bicepsa? Większą część ramiona oramiona triceps.

Trolling , hejty i wiele więcej !

Opublikowano

Paradisia, to, że ty nie nosisz rurek to nie znaczy, że jesteś mężczyzną :) Ty jesteś za gruby na rurki, a nie kurwa mężczyzną cwelu ;/

Pączusia zjadłeś na kolacje?

Opublikowano

spokojnie mam zamiar zarabiać min 15k euro. Jak chcecie to mogę wam przelać 50 zł na chleb z maslem, biedaki

Ja jestem koks i mam szacunek na ośce a wy co

dalej komputer?

wy nawet nie wiecie jak gryf wygląda, gardze wami

niektórzy mają zainteresowania. Moje to np motoryzacja i co? nie siedze cały czas przed kompem bo jeżdze motocyklem.

Weź sie człowieku ogarnij. To że masz "mieśnie" nie znaczy że jesteś panem tego świata i już musisz obrażać innych :unsure:

P.S

15k euro? chyba na czarno.

Opublikowano

niektórzy mają zainteresowania. Moje to np motoryzacja i co? nie siedze cały czas przed kompem bo jeżdze motocyklem.

Weź sie człowieku ogarnij. To że masz "mieśnie" nie znaczy że jesteś panem tego świata i już musisz obrażać innych :unsure:

P.S

15k euro? chyba na czarno.

Ty się człowieku ogarnij , napisałem że ćwiczę na siłowni a te kutasy kolorują te zdania .

ps.Nie da się 15tys euro ? spokojnie , jak inz bud np w norwegi. Takie mam plany na przyszlosc . więc ?

Opublikowano

@topic

powiem tak... normalny człowiek zakończył by już tą rozmowe bo dalsze dziecinne odzywki i kłótnie nie mają dalszego sensu -.-

Co mnie to obchodzi? niech robi co chce, z mojej strony to tyle.

Opublikowano

Prorok uMetin: autor tematu to 12 letni analfabeta. W szkole nie potrafi dodać do siebie ułamków, ma problemy z nauką. Dostanie się co najwyżej do zawodówki. Będzie zarabiał po 900 zł brutto. Ktoś idzie o zakład?

PS. Prześlij mi te 50 zł. :) Będę mieć na rurki :) O ile rodzice użyczą Ci konta bankowego.

Dziewczynko nie widziałaś mnie na oczy , Nie mierz każdego swoją miarą , Czytaj regulamin upomnienia o ortografie na pw .

Nie jestem humanistą tylko ścisłowce idę do najlepszego lo w mieście , coś mówiłeś o zawodówce co przyjmują od 40 pkt , a nie od 140 w lo ?

@topic

powiem tak... normalny człowiek zakończył by już tą rozmowe bo dalsze dziecinne odzywki i kłótnie nie mają dalszego sensu -.-

Co mnie to obchodzi? niech robi co chce, z mojej strony to tyle.

nudzi mi się , ale mam też polewke

To zwracasz się do mnie czy to trola ?

Wszyscy się pośmiali była beka , troll , hejt i idiotyzm i huj , gdzie jakiś admin , zamykamy ?

Opublikowano

@up skoro autor jest znami szczery to mam jedno pytanie.

Czy twoi rodzice zarabiają dość dużo pieniędzy? (w sensie czy są oni bogaci)

Opublikowano

@up skoro autor jest znami szczery to mam jedno pytanie.

Czy twoi rodzice zarabiają dość dużo pieniędzy? (w sensie czy są oni bogaci)

Moi rodzice nie są milionerami , normalni kowalscy coś jeszcze ?

Była beka trool i fajnie co jeszcze ?

Opublikowano

Moi rodzice nie są milionerami , normalni kowalscy coś jeszcze ?

Była beka trool i fajnie co jeszcze ?

a czy cie kochają? xD

Opublikowano

Dziewczynko nie widziałaś mnie na oczy , Nie mierz każdego swoją miarą , Czytaj regulamin upomnienia o ortografie na pw .

Nie jestem humanistą tylko ścisłowce idę do najlepszego lo w mieście , coś mówiłeś o zawodówce co przyjmują od 40 pkt , a nie od 140 w lo ?

nudzi mi się , ale mam też polewke

To zwracasz się do mnie czy to trola ?

Wszyscy się pośmiali była beka , troll , hejt i idiotyzm i huj , gdzie jakiś admin , zamykamy ?

Żeby być dobrym ścisłowcem, trzeba też być na tyle inteligentnym, żeby potrafić pisać.

1373986324-U917591.png

Zapraszam do prezentacji serwera uMetin2:

KLIK

Opublikowano

pedały w rurkach nie maja powodzenia w życiu, więc trzeba hejtowac, proszę bardzo.

Witam, 16lvl, pedał w rurkach i grzyweczka here, wyrzeźbiona klata i kaloryfer, 28cm w bicku - jak na moją mase to jest dużo, dziewczyna taka o jakiej możesz tylko pomarzyć.

Jak bym ci zajebał technicznego gonga cwelu to byś zmienił zdanie

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...