Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mój rok na siłowni

Mokobé

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej wszystkim, mam na imię -Wojciech- i chciałbym wam opowiedzieć trochę o sobie.

Zacznę od tego że ćwiczę już rok, podkreślam, ROK, nie pierdolony miesiąc i nie jestem sezonowcem jak to wszyscy hehe :P

W bicepsie dobiłem do 36 cm, nie noszę rurek bo to dla ciot i pedałów, a ja jestem prawdziwym mężczyzną i się w nich nie mieszczę.

weźcie pod uwagę że mam 16 lat, ćwiczę od roku, a czy wy uwierzycie czy nie to już wasz problem

Pewnie zapytacie się o dietę.

Dieta ? w moim wieku ? wypowiadacie się nie znając podstawowych zasad kulturystycznych .

i nie mam problemów z penisem nie musze iść do lekarza jeszcze działa na szczęście

a i mam takiego kolegę w klasie w rurkach i w szkole to jadę po nim jak po psie

Pozdrawiam wszystkich kulturystów.

Opublikowano

Wrzuć fotki. ,,Pewnie'' w bicepsie masz te 36cm ale klata pewnie płaska, a o plecach nie wspomne :>

Opublikowano

lol co

on tego nie zauwazyl

xD

Twojego debilizmy , po nazwie tematu już wiedziałem o Co chodzi

Wrzuć fotki. ,,Pewnie'' w bicepsie masz te 36cm ale klata pewnie płaska, a o plecach nie wspomne :>

Myślisz że tylko biceps ładuje ? Znam takich , szybko skończyli .

Nogi to podstawa duży wyrzut hormonalny itd .

Odpierdolcie się , nawet nie wiedzie jak gryf wygląda , zal wam >

Trolling , hejty i wiele więcej !

Opublikowano

Twojego debilizmy , po nazwie tematu już wiedziałem o Co chodzi

Myślisz że tylko biceps ładuje ? Znam takich , szybko skończyli .

Nogi to podstawa duży wyrzut hormonalny itd .

Odpierdolcie się , nawet nie wiedzie jak gryf wygląda , zal wam >

Oj tam, nie chciało mi sie wymieniać dalej :>

Gryf? A co to?

Opublikowano

No hej. Myślisz że jesteś super i fajny, a tak naprawdę jesteś nieudacznikiem życiowym który za 10 lat będzie prosił frajera w rurkach o to żeby cię zatrudnił bo nie masz na papu :C

Opublikowano

W jakim celu powstał ten temat?

poto żeby sie pochwalić jakim to sie jest kozakiem jak sie ma wielki biceps ;)

Opublikowano

W bicepsie dobiłem do 36 cm, nie noszę rurek

Rurki się nie nosi na ramionach tylko na nogach. Props za buntowniczy styl!

Szczerze to nie rozumiem idei tego tematu. Super, masz duży biceps. Zajebiście.

Opublikowano

Mówisz o sobie jakbyś zrobił nie wiadomo co...

Dla mnie napakowani nie mają mózgu, mądrzy nie mają mięśni...

I to się sprawdza :P

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

A skąd wy wiecie ze mam 36 w bicepsie? Mam tu polewkę z niektórych idiotów.

No hej. Myślisz że jesteś super i fajny, a tak naprawdę jesteś nieudacznikiem życiowym który za 10 lat będzie prosił frajera w rurkach o to żeby cię zatrudnił bo nie masz na papu :C

spokojnie mam zamiar zarabiać min 15k euro. Jak chcez mogę ci przelać 50 złna chleb z maslem

Opublikowano

spokojnie mam zamiar zarabiać min 15k euro. Jak chcecie to mogę wam przelać 50 zł na chleb z maslem, biedaki

Ja jestem koks i mam szacunek na ośce a wy co

dalej komputer?

mam 36 cm bo pakuje aż roook i uważam że to w hooj dużo. Boli dupa z zazdrości że ktoś coś osiągnął a wy nic?

wy nawet nie wiecie jak gryf wygląda, gardze wami

Opublikowano

spokojnie mam zamiar zarabiać min 15k euro. Jak chcez mogę ci przelać 50 zna chleb z maslem

banda debili wierza na slowo

pedały w rurkach nie maja powodzenia w życiu, więc trzeba hejtowac, proszę bardzo.

Opublikowano

Tak, mnie boli z tego powodu dupa, że nie mam pół metra w bicku i nie mam ludzi którzy mi myją zęby i przystawiają telefon do ucha. Po co tracisz czas na forum gdzie o ćwiczeniach na siłowni zna się 5 osób, zamiast zarabiać swoje 60 tysięcy

Wykurwiaj

Opublikowano

spokojnie mam zamiar zarabiać min 15k euro. Jak chcecie to mogę wam przelać 50 zł na chleb z maslem, biedaki

dalej komputer?

mam 36 cm bo pakuje aż roook i uważam że to w hooj dużo. Boli dupa z zazdrości że ktoś coś osiągnął a wy nic?

dalej komputer?

aha? Juz mam się śmiać?

za małe rurki kupiłeś, ugniada cię w pochwe

Opublikowano

Rurki się nie nosi na ramionach tylko na nogach. Props za buntowniczy styl!

Szczerze to nie rozumiem idei tego tematu. Super, masz duży biceps. Zajebiście.

mamy tutaj chłodnego mistrza ciętego języka

wracaj oglądać swojego Dr Housa

Opublikowano

Jesteś zwyczajnym gównem na które szkoda tracić transferu. Wykurwiaj do swojej burakolandii zarabiając swoje sto milionuw miesięcznie, jakoś musisz opłacić gości, którzy będą podcierać ci dupsko, bo przecież z metrowym bickiem sam tego nie zrobisz.

ps. Co ma dieta do małego fiuta? Pomyliłeś chyba zdrowe odżywianie się z suplami czy jakimś innym gównem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...