Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer do max 3000 zł

wejkszyn17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym kupić komputer do 3000 zł i nie więcej, może być różnica max 100 zł. W zestawie ma być monitor, buda i klawiatura(jakaś fajna). Mam nadzieje, że na takim kompie pójdą najnowsze gry :)

Edit@ Najlepiej aby komp miał 500 gb dysk i 6 gb ram, bo więcej nie potrzeba.

Opublikowano
Opublikowano

Nie wiem, wolał bym zmieścić się w tej kwocie 3000 zł, może jakiś mniejszy monitorek?

Opublikowano

Dokładnie, po kilkuminutowym kombinowaniu system z podstawowymi procesami zjada 400-500 mb ram, masz 3,5gb na gry i aplikacje co wystarcza w zupełności

Opublikowano

Wyłączenie paru usług, niepotrzebnych rzeczy w autostarcie etc.

Jest bardzo wydajna, wszystkie nowsze gierki na ultra Ci pójdą

Opublikowano

Jak sobie nie dasz rady, bierzesz komputer pod ręke i idziesz do pierwszego lepszego serwisu komputerowego i instalują ci system prawie za darmo. ( w moim przypadku win 7 64bit miałem za 70zł ). Tylko powiedz im, że chcesz wersje 64 bitową.

CPU : Core i5 3470   3.8 Ghz //  GPU : Palit GeForce GTX 960 OC // PSU : Deus G1 500W   //  CASE :  Brutus M23  // MOBO : Z77A-G43  // RAM : 6GB DDR3   //  HDD : Barracuda 500GB     

Monitor : X2377HDS-B1 ( 23 Cal )

24dnacg.png

Opublikowano

Haha, zeby nie umiec zainstalowac systemu albo sterownikow z plyty to trzeba byc uposledzonym psychicznie xD Musisz to sam zrobic bo bedzie wstyd xD

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Haha, zeby nie umiec zainstalowac systemu albo sterownikow z plyty to trzeba byc uposledzonym psychicznie xD Musisz to sam zrobic bo bedzie wstyd xD

Sory kolego, ale nie napisałem, że nie umiem zainstalować, tylko czy będzie jakiś problem.

Opublikowano

Skara napisał, że możesz zanieść informatykowi... ;p I musiałem to napisać :D Oczywiście bez urazy :)

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...