Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o tym komputerze ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko jest złe.

Na tej karcie możesz pograć najwyżej w need for speeda lub inne starsze tytuły.

Napisz w dziale "komputery" ile masz pieniędzy na nowy komputer to Ci złożą porządny zestaw bo to co ty podałeś to największe gówno jakie może być.
Zasilacz pewnie coś z czarnej listy, po co 8 gb?

Opublikowano

Dziękuje wszystkim jednak go nie kupie , pójde jutro do miasta do jakiegoś serwisu i mi tam złożą :D , Do zamknięcia !!1

Tez nie polecam. Wcisną Tobie shit aby sprzedać z magazynu.

Opublikowano

serwis też może ci wcisnąć byle co. Zapytaj jakiegoś doświadczonego kumpla albo nawet zapytaj na tym forum w dziale komputery. Możesz poszukać na allegro bo czasem trafiają się okazje , raz widziałem 8 rdzeniowy i7 3ghz , 32gb ram , SSD 160 gb czy jakoś tak i jedna z najlepszych kart nvidia za 2800 zł . O dziwo był nowy , sprzedawał go jakiś sklep , który miał same opinie 5.0 .

Opublikowano

Dziękuje wszystkim jednak go nie kupie , pójde jutro do miasta do jakiegoś serwisu i mi tam złożą :D , Do zamknięcia !!1

Tego też odradzam wcisną Ci jakieś gówno które im zostało na magazynie.

Pamiętam że kiedyś też ktoś pisał że poszedł do jakiegoś sklepu, "informatycy" mu złożyli zestaw:

i7, 16 gb ram, 1tb dysk cena 4000 zł, a karte graficzną jaką mu wciśli to zintegrowaną z prockiem hd 4000 xD

Opublikowano

stopgotowcom.pl przeczytaj, jak już ktoś wyżej napisał.

Podaj budżet jaki możesz wydać na komputer, to Ci na pewno parę osób złoży maszynę porządną, a nie składaka bo to co Ty podałeś to porażka z lekka.

Ram - 8gb ale nie podane nic więcej, ani firmy ani mocy. to samo zasilacz `MOCNY I CICHY ZASILACZ
400 W, KTÓRY POZWOLI NA ROZBUDOWĘ W PRZYSZŁOŚCI
` Nawet nie wiadomo jakiej firmy :D

BOOST

CSGO

Opublikowano

Jak możesz dołóż do 7770 Ghz edition :

http://techplanet.pl/produkty/karty-graficzne/sapphire-ati-radeon-hd7770-ghz-edition-1gb-ddr5128bit-dvihdmidp-pci-express,35824.html

Opisywać nie ma co po prostu dosyć sporo wydajniejsza a przy tym tylko pare zł droższa.

CPU : Core i5 3470   3.8 Ghz //  GPU : Palit GeForce GTX 960 OC // PSU : Deus G1 500W   //  CASE :  Brutus M23  // MOBO : Z77A-G43  // RAM : 6GB DDR3   //  HDD : Barracuda 500GB     

Monitor : X2377HDS-B1 ( 23 Cal )

24dnacg.png

Opublikowano

@UP

Fajną karte polecasz... z pamięcią gddr3. 7750 nie opłaca się brać skoro z pamięcią gddr5 kosztuje około 360zł a za 420 masz już 7770 Ghz edition.

CPU : Core i5 3470   3.8 Ghz //  GPU : Palit GeForce GTX 960 OC // PSU : Deus G1 500W   //  CASE :  Brutus M23  // MOBO : Z77A-G43  // RAM : 6GB DDR3   //  HDD : Barracuda 500GB     

Monitor : X2377HDS-B1 ( 23 Cal )

24dnacg.png

Opublikowano

2up po co lepsza karta do celerona? i tak będzie 3 razy wydajniejsza od tej gt 630.

Jednak do do monitora o rozdzielczości max 1050,720.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Nie zauważyłem że są 7750 na ddr5 ;o Już zmieniłem

TF, a po co mu monitor FHD do takiej karty? Ta karta może uciągnie 1/4 gier na low w FHD ^_-

Żeby był ;f w sumie to nie wiem, faktycznie bez sens

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...