Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Pierwsza wasza bitwa w War Thunder ? :>

otik23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moja pierwsza to ta sprzed kilku godzin, bo dziś pobierałem xD Ale tak czytam wasze posty i wydaje mi się, że trafiłem na strasznych noobów - 6 fragów, a jakimś świetnym graczem na pewno nie jestem. Nie mam ss, bo myślałem, że to nic dziwnego :) Można gdzieś sprawdzić staty?

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Moja pierwsza bitwa nie była byt dobra chyba zniszczyłem 1 samolot i pare celów naziemnych i dostałem bombowca jeszcze wtedy nie wiedziałem o co się rozchodzi. Jak pobieralem gre to nie byłem do niej przekonany bo gralem w World of Warplanes i tam mi słabo szlo jakoś sterowanie bylo glupie a tutaj to sterowanie wydaje mi się łatwe i na początku nie ogarniałem menu :P

Takeshi95.png

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Moja pierwsza bitwa to zginąem 3 razy i zestrzeliłem 5 celów naziemnych i 4 wrogie samoloty a zawsze pod koniec zahaczałem o drzewa bo uczyłem się manewrować przy nich bo podobno łatwiej przy ich wierzchołkach unikać ostrzał :)

Opublikowano

Moja pierwsza bitwa to była totalna parodia :D.Padłem 9 razy i na tym zakończyła się rozgrywka... Po prostu nie ogarniałem tej gry ale z czasem wszystko samo przyszło ;)

Opublikowano

Pierwsza moja gra była tydzień temu więc pamiętam xD Miałem 3 startowe samoloty, jakoś znalazłem przycisk do włączenia bitwy :P Podczas wojny zniszczyłem chyba 2 samoloty nie ginąc ani razu, więc spoko było ;p A teraz udaje mi się zrobić staty 0/4 ;p

Opublikowano

ja pierwszą bitwę leciałem z bratem. Rozwaliłem jednego i po kilkunastu sekundach wleciał we mnie gracz z mojej drużyny, oczywiście to była jego wina bo ja leciałem prosto a on manewrował, nie mógł tego zrozumieć i rozwalił mnie jak się odrodziłem. Jak na pierwszą bitwę było dość dużo śmiechu i radości, szczególnie jak coś trafiłem :D

Sebastian.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jej... ja tam w pierwszej bitwie miałem 8 fragów, 10 naziemnych i 2 zgony... grając na lapku przy 15-20 fps u dziadka :D Dodam, że grałem kiedyś w symulatory lotów itp....

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja grę rozpocząłem za namową kolegi. Tylko, że kiedy ja zaczynałem on miał już samoloty z 5 poziomu, jednak od samego początku graliśmy wspólnie. Pierwsze porażki były wkurzające, z doświadczenia z WoT nie mogłem uwierzyć bym był w stanie pokonać kogoś z maszyną lepszą o tyle lvl. Na szczęście szybko zauważyłem, moje dwupłatowce są zwrotniejsze od większości samolotów na mapie, więc zacząłem to wykorzystywać wciągając nieprzyjaciół w walkę kołową. W ten sposób już chyba w 3 bitwie miałem 2 fragi! :D

VwjVBMa.png

Opublikowano

2 fragi, ale w trzeciej bitwie jaką kiedykolwiek rozegrałem. Zwróć też uwagę, że wszystkie samoloty było na o wiele wyższym poziomie niż ja ;). Teraz jak gram to nie mam jakiś wygórowanych statystyk, ale za to dużo więcej asyst niż zestrzeleń (śr. 10 na bitwę), ponieważ latam brytyjskimi maszynami i często muszę dużo manewrować, a wówczas inni "spryciarze" dobijają moich wrogów :D.

VwjVBMa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...