Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Pierwsza wasza bitwa w War Thunder ? :>

otik23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zakladam ten temat tak zeby kazdy mogl opisac jak wygladala jego 1 bitwa w WT.

Opiszcie ile mieliscie fragow itp.

To moze ja zaczne

Gdy po raz pierwszy odpalilem gre pomyslalem nic prawie sie nie rozni od World of Tanks, jedynie tym ze lata sie samolotem.

Ok, wybieram samolot klikam Let's Battle i juz, kompletnie nie umialem latac a co dopiero o zdobyciu fraga xD, no i dedlem 1 samolotem potem 2, potem postanowilem grac dla smiechu i udalo mi sie zniszczyc samolot wroga :)

Opiszcie mniej wiecej tak :>

Najedź na reklame :D

"W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, galaktyczny Real Madird który kocham ponad życie"

Opublikowano

Heem no na początku przypomna world of thanks i world of planes wcześniej własnie grałem w tą grę ale mnie rozczarowała gdy zobaczyłem warthunder sterowanie było całkiem inne może nie szło mi najlepiej na początku ale wiem że ubiłem jednego wroga :D

POMOGŁEM DAJ LUBIĘ TO:D

ab0bc93176c28908944588b712d630d4593d8605.png

Opublikowano

No to gratki za fraga :D, ja na 1 bitwie mialem 0 i same dedy ...

"W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, galaktyczny Real Madird który kocham ponad życie"

Opublikowano

Nie no :) Pierwszej bitwy to już nie pamiętam za dobrze. Wiem,że od początku w grze nie szło mi źle. Na pewno przez pierwszych kilka dni moje statystyki zawsze były w plecki :) Jednakże nie przypominam sobie bitwy bym nie wyszedł z niej bez fraga. Wcześniej latałem już w IŁ-2 i trochę w tym dziadowskim World of Warplanes. Na pewno w takich grach jak WT czy WoT mam łatwiej ze względu na potworne zainteresowanie militariami i II WŚ, dzięki temu dużo czytam i sporo wiedzy teoretycznej jest.

Opublikowano

O mój boże.. Moja pierwsza bitwa to porażka.. Leciałem na hardcore do przeciwników i padałem w 3 sekundy :D Chyba nawet asysty nie miałem. A moje początkowe bitwy to myślałem że wykasuje tą grę :D

Opublikowano

Ja grałem chyba jakoś w lutym, kiedy trzeba było klucz sobie załatwiać, ściągałem z 4 godziny, gdy już miałem i włączyłem bitwe, sterowanie tak ssało że uninstall odrazu ;f

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

Moja 1 bitwa była całkiem udana miałem 2 fragi i 3 zgony, zanim zacząłem grać obejrzałem z 2 filmiki na YT. A druga bitwa była boska koleś miał Miga-15 ...

Opublikowano

Leciałem wtedy samolotem poczatkowym od niemcow :D

Na poczatku nie ogarnialem sterowania i szybko wbilem sie w ... łódź :D

Opublikowano

Moja pierwsza bitwa dość ogarnięta 3 fragi i 2 strącone samoloty przez wroga(jeden w zderzeniu),a trzeci no co tu mówić wydarzenia ze smoleńska.Możliwe,że dobrze mi nawet poszło bo grałem w world of warplanes ale WT to zupełnie inna liga :).Pierwsze wejście do garażu to była masakra nic nie ogarniałem xD.Ogólnie w WT gram od tygodnia może hahahah :D

Opublikowano

Bitwa na polach ryzowych. Tymi zlomami 2 platowymi, 2x gun 7mm, zabic tym kogos to bylo straszne.

Mialem 2 kille ( 1 kryt [padlo hostilowi skrzydlo] i 2 kill norm z nurkowania), 3 dedy, 1 o gore a 2 i 3 zostalem zramowany przez wroga ;/

Raz na lotnisku dla repaira, a i 2 jednostki naziemne ell ;)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Moja pierwsza bitwa wyglądała dobrze,ponieważ miałem 2 fragi.A to wszystko dzięki temu,że podpatrywałem jak ogarniał tą grę brat.

Opublikowano

Gram od dziś :D Caqłkiem niezły początek, bo aż 4 fragi B) 2 bitwa 2 fragi, a potem z kilka same dedy :D

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Ehh...moja pierwsza rozgrywka

Cała moja przygoda zaczęła się po obejrzeniu materiału Rocka, wyglądała na bardzo obiecującą.

Po pobieraniu przez około 3H...

Mój kumpel zaprosił mnie do bitwy wybrałem Rusków (Rosjan, ZSRR jak kto woli) i zacząłem grę.

Szło mi całkiem nieźle z tego co pamiętam nabiłem 3 Fragi i udało mi się utrzymać do końca rundy.

Gra w WT nieźle mnie wkręciła i z chęcią gram w tą gierkę do dzisiaj

Opublikowano

Ehh...moja pierwsza rozgrywka

Cała moja przygoda zaczęła się po obejrzeniu materiału Rocka, wyglądała na bardzo obiecującą.

Po pobieraniu przez około 3H...

Mój kumpel zaprosił mnie do bitwy wybrałem Rusków (Rosjan, ZSRR jak kto woli) i zacząłem grę.

Szło mi całkiem nieźle z tego co pamiętam nabiłem 3 Fragi i udało mi się utrzymać do końca rundy.

Gra w WT nieźle mnie wkręciła i z chęcią gram w tą gierkę do dzisiaj

Widziałem ten materiał :) Super,że to właśnie on Cię zachęcił do zagrania w WT, ale szkoda,że Rockowi towarzyszył Nexos,który wprowadzał go w grę nic o niej nie wiedząc :D

Opublikowano

Ja gram też od dziś wbiłem 4 poziom postaci i 5 poziom Anglii.

W pierwszej bitwie 6 fragów miałem + 7 naziemnych i 2 dedy :P

Gra mnie wciągnęła i dziwię się jak ludziom się 3h ściąga? mi w niecałe 30 minut poszło.

O grze dowiedziałem się od kumpla i ze strony:

xxx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...