Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wierzchowiec ?!

Shejku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka od kilku dni męcze się z wydropieniem swiadectwa wierzchowca i nic... Rozwaliłem jakies 50 metinów. Znajomy po 3 metinach ma 2 swiadectwa wiec chyba cos nie tak ?

Mam 75 lvl biłem metki 65/70/75 z rękawicą ! A mój znajomy na czysto... O co kaman ? Jakiś błąd ?

Opublikowano

To jest możliwe ? Teraz też cały czas dropie i nic...

Wydrop sobie rekawice złodzieja. Drop tego wierzchowca az tak wspanialy nie jest. Dzis Ci nie dropnie, trudno. Moze jutro..

@down. Tak

Opublikowano

Mam 75 lvl biłem metki 65/70/75 z rękawicą ! A mój znajomy na czysto... O co kaman ? Jakiś błąd ?

Wydrop sobie rekawice złodzieja. Drop tego wierzchowca az tak wspanialy nie jest. Dzis Ci nie dropnie, trudno. Moze jutro..

Ślepy?

To jest możliwe ? Teraz też cały czas dropie i nic...

Tak, to na pewno losowe :P

Opublikowano

Czysty pech. ;] Może zrób mniejszy lv na mniejsze metki i tam Ci dropnie... Albo bądz cierpliwy i dropaj dalej. :)

247094_243166902492096_312939074_n.png

Opublikowano

Jest to całkowicie normalne, nigdzie nie masz napisane, że po 50 metinach masz na bank 2 świadectwa.

Twój kolega miał szczęście, a Ty niestety nie.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...