Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Avatar]Jano900

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1321130846-U250803.png

Tematyka: Dawn of War/ Borderlands 2/ ew. Tomb Raider 2013
Wysokosc: -
Szerokosc: -
Napis/y: Brak
Kolorystyka: Ma pasować do obrazka
Dodatkowe informacje od zlecajacego: Co do rozmiarów ma pasować do MPC i do obrazka. Ma być dobre. Nie chcę pierwszego lepszego wyciętego obrazka z googli (za takie daję 1x lajk). Mają być dodane efekty i ma to być jedyne w swoim rodzaju. Za każde 7x lajk (chyba że taki niewiele przerobiony) a za ten który wybiorę 20x lajk.
  • Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale z jakiej gry (podejrzewam że z gry)

Z League Of Legends, niedługo zrobię Ci nowy Avatar (jutro po 16) i edytuję ten post żeby nie robić spamu :)

@edit

A coś takiego ? ryulzwk.pngUwierz, ciężko jest komuś robić pracę bez żadnych wymagań :)

Opublikowano

Z League Of Legends, niedługo zrobię Ci nowy Avatar (jutro po 16) i edytuję ten post żeby nie robić spamu :)

Dobrze, ale nie z LoL'a.

Opublikowano

@edit

A coś takiego ? ryulzwk.pngUwierz, ciężko jest komuś robić pracę bez żadnych wymagań :)

Tak nadal mi się nie podoba ;p. Dodam jakieś wymagania bo widzę że będzie ciężko.

Edit

Wybaczcie za double ale dałem cytat a ten wlazł do nowego posta i nie zauważyłem. Proszę nie warnować.

Opublikowano

Chciałeś coś z Down Of War'a to proszę :)iWSE7qQ.png?1

Wybacz ale jest dość marny.

P.S

Na Twoim profilu skończyły mi się posty do lajkowania.

Opublikowano

3GzXLuc.png

Z3dteF7.png

Mam wrażenie że jest to zerżnięte z googli, więc 1 lajk na razie, chyba że dasz dowody jakiegokolwiek przerobienia.

Opublikowano

Mam wrażenie że jest to zerżnięte z googli, więc 1 lajk na razie, chyba że dasz dowody jakiegokolwiek przerobienia.

Nie ja je robiłem.

Jeżeli mik nie wierzysz to szukaj ich na google ale zapewniam ,że nie znajdziesz ich poza mpc.

Regmannn

Opublikowano

Nie ja je robiłem.

Jeżeli mik nie wierzysz to szukaj ich na google ale zapewniam ,że nie znajdziesz ich poza mpc.

Ten pierwszy jest na google a ten drugi ma zmienione tło. Niech będzie łap 3 lajki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...