Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Oglądanie gry LIVE

Mesye Sitwon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam pytanie czy da się oglądać grę moich kolegów (a zrobiliśmy sobie turniej 1vs1) w trybie Live ?

Opublikowano

Nigdy nie mógłbyś włączyc trybu live ponieważ widziałbyś wardy i mógł podpowiadac kolegą którzy grają i byłoby to nie uczciwe dlatego jest delay 3 minutowy wardy mają 3 minuty cooldownu więc nikt nie jest w żaden sposób komukolwiek pomóc

oynk.png

Opublikowano

Cześć, mam pytanie czy da się oglądać grę moich kolegów (a zrobiliśmy sobie turniej 1vs1) w trybie Live ?

Jezeli jest to wasz turniej miedzy soba by np wylonic ktory z kumpli jest najlepszy, zawsze mozecie wejsc do teamu i stac na respie, zero delaya i zero wplywu na gre, wada jedyna taka ze nie widac tego co spect nam oferuje.

Opublikowano

Na Howling Abyss nie można kupić wardów, a podpowiadanie w grze 1vs1 jest trochę bez sensu :) Myślałem o tym jak robią to na LCSach itd. Macie może jeszcze jakieś pomysły ?

Opublikowano

Na Howling Abyss nie można kupić wardów, a podpowiadanie w grze 1vs1 jest trochę bez sensu :) Myślałem o tym jak robią to na LCSach itd. Macie może jeszcze jakieś pomysły ?

Na LCSy i inne eventy jest specjalny client "Tournament" :)

Opublikowano

Na LCSy i inne eventy jest specjalny client "Tournament" :)

W normalnym cliencie jest "Tournament Mode" O co z tym chodzi ?

Opublikowano

W normalnym cliencie jest "Tournament Mode" O co z tym chodzi ?

chyba "Tournament Code".. to jak grasz esle to kod wpisujesz i wchodzisz do lobby

Opublikowano

Na LCS-ach grają na oddzielnym serwerze, specjalnie przygotowanym do zawodów a jak to modyfikują że nie ma delay to nie wiem ale na normalnym cliencie nie jest to możliwe .

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...