Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pobieranie - ile waży gra?

dawiduksan1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo wczoraj zaczynalem pobierac grę rozmiar 11gb se mysle spoko może być ale gdy pobrałem to 11 gb to się coś zainstalowalo i znowu pobralo się 5gb a jak to się zainstalowalo to się znowu pobiera 4,7 gb. Nie odpowiada mi to bo predkosc skacze od 500kb/s-2mb/s i się pytam czy to normalne i jak tak czy duzo tego jeszcze będzie?

Najlepsze serwery mt2 już odeszły

Opublikowano

ja mam taki rozmiar 22,1 GB (bajtów: 23 733 125 478)

a na dysku 22,1 GB (bajtów: 23 733 493 760)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wtf? Powiecie może co tak dużo zajmuje w tej grze? 23gb to trochę dużo, więcej niż zajmuje najnowszy CoD.

JAK TO USUNONDZ

oz63qx.jpg

Opublikowano

Wtf? Powiecie może co tak dużo zajmuje w tej grze? 23gb to trochę dużo, więcej niż zajmuje najnowszy CoD.

Trochę dużo jak na grę z 2011 roku, ale za to są bardzo dobrze dopracowane szczegóły.

Od razu Ci mówię, że nie ma możliwości ściągnięcia np. połowy plików żeby zagrać.

Opublikowano

Bardziej zawiera to tylko tyle jeżeli chodzi o ilość i obszerność lokacji, no i oczywiście to że każdy npc'ek nie ma tej samej twarzy ;]

Tera ma ok. 30 Gb jak mniemam ale coś mi się wydaje ze to dopiero początek jeżeli chodzi o Star wars'a

Opublikowano

ja mam taki rozmiar 22,1 GB (bajtów: 23 733 125 478)

a na dysku 22,1 GB (bajtów: 23 733 493 760)

'

po napisaniu tej wiadomoścu zrozumialem że odpowiedzialem na pytanie ktore sam zadalem xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...