Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz sponsora/technika/licencji/DJ? | Oferujesz pomoc na serwerze TeamSpeak? | Napisz Tutaj!

Dektored

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie masz gdzie się podziać razem z przyjaciółmi bądz kolegami z gry?

Męczy Cie wieczne szukanie własnego kanalu gildyjnego lub klanowego spośród 500 kanalów na serwerach publicznych?

Albo poprostu jesteś osobą nową w "internetach" i chciałbyś poznać miłe i pomocne osoby?

Nie czekaj i zawitaj na naszym SERWERZE TS 3 już dziś! Oferujemy darmowe kanały razem z sub-kanałami. Organizacje Idolów, tyrania oraz muzycznego bota który umili Ci czas gry! :)

Na naszym serwerze spotkasz przeróżnych graczy, od graczy FIFA, CS czy też LOL WoW aż po graczy Metin2!

Czekają na was rownież kanały VIP, dla zasłużonych i stałych bywalców naszego servera!

Oraz masa ikonek które wyróznią Cię spśród naszych tłumów! (Niby sprawa mało ważna a jednak miło się patrzy na swój nick razem z np Piwkiem) :)

Zainteresował Cię mój post? Napisz do mnie!!

Umówimy się na konkretny dzień i godzinę, zabierzesz swoich kompanów (minimum 3) i utworzymy dla was wymarzony kanał!

Kontakt PW bądz gg:// 1710988

DO USŁYSZENIA!! :D

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Stanowisko:

ServerAdmin albo coś więcej

Czego oczekuje?:

Oczekuję pomocy w ogarnięciu paru permisji i ogolne sprawdzenie serwera ( chciałbym zeby osoba sie znała i wiedziała co robi) (( nie jest tak ze dam sie "pobawic" serwerem tylko potrzebuje pomocy w 1 rzeczy ))

Kontakt:

GG: 22655534 (albo tu na forum ale wolałbym gg)

Dodatkowe informacje:

Serwer stabilny, licencje zgłoszę jak bedzię wszystko gotowe i sprawne posiadamy boty od pilnowania itd był bot muzyczny ale maszyna troche nie wydalała dlatego go niema moze ty bedziesz miał jakoś pomysł to chętnie posłucham bo bocik fajna sprawa. Posiadam bardzo dobra administracje znającą sie na rzeczy ( tylko teraz prosze o pomoc bo jak wiadomo matury, poprawianie ocen i inne no i trochę mało czasu ma kazdy a chciałbym juz wysłac serwer na licencje). Jak masz troche checi i czasu (którego u mnie tez chwilowo brak) to pisz. Jeśli chcesz zobaczyć serwer to również pisz moze ci sie spodoba ;) Zapraszam do współpracy 

16524693274248111171.png

Opublikowano

Stanowisko: Junior Admin, Reklamodawcy,DJ

Chętnie Podejmiemy współpracę z jakimiś serwerami - cs,metin2,samp. 
Czego oczekuje? : 

1. Umiejętność zakładania kanałów i edytowania ich w każdy możliwy sposób (sortowanie, uprawnienia kanałowe, ustawianie limitu użytkowników itp.).
2. Umiejętność tworzenia spacerów, wyśrodkowywania,wyrównywania do prawej,lewej ich nazw.
3. Umiejętność posługiwania się BB codami.
4. Umiejętność udzielenia pomocy innemu użytkownikowi w sprawach dotyczących serwera TS3 (jak skonfigurować mikrofon, słuchawki, jak zrobić nową tożsamość, jak połączyć się swoim "klonem" itd.).
5. Umiejętność decyzji w sprawie nadania innemu użytkownikowi bana lub kick'a z serwera z UZASADNIENIEM.
6. Umiejętność poradzenia sobie w każdej wyjątkowej sytuacji (tj. duża ilość użytkowników na serwerze).
7. Szacunek do innych użytkowników na serwerze, a przede wszystkim do Administracji wyższej rangi.
8. Chęć do pomocy innym użytkownikom serwera,komunikatywność.
9. Obiektywność oraz bezstronno

10. Admin Powinien być aktywny oraz pomagać w promowaniu serwera.

Kontakt gg : 49277389  lub pw.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

O mnie: Rexikon

Umiejętności: Zarządzanie sieciami, systemami linux/windows. Obsługa/konfiguracja aplikacji/permisji teamspeaka...

Staż na serwerach: od 2009 roku :)

Czego oczekuje? : Magicznych słów "Dziękuję", lecz piszę tutaj ponieważ oferuję darmowe serwery ts3 LICENCJONOWANE.

Wiek (ewentualnie) : 19

Kontakt: PW

Opublikowano

O mnie: Nazywam się Mateusz i pochodzę z Warszawy. Uczęszczam do gimnazjum. Interesuję się informatyką i skateboardingiem ;) Chętnie pomogę w konfiguracja serwera.

Umiejętności: Ustawianie permisji od A do Z, konfiguracja serwera przez Putty.

Staż na serwerach: Od 2010

Czego oczekuje? : Querego

Wiek (ewentualnie) : 14

Kontakt: GG: 35014696

Opublikowano

Stanowisko: Owner

Czego oczekuje?: Licencji 512 slotów

Kontakt: GG: 6414809

Dodatkowe informacje: Witam poszukuje licencji z tego względu, iż próbowałem wysłać zgłoszenie na kilku adresach IP i za każdym razem odsyłają mi wiadomość o tym, że na tym adresie IP została przydzielona licencja, bardzo prosiłbym o pomoc i dziękuję, jestem w stanie nawet coś ofiarować za to ;)

Opublikowano

Stanowisko:  Query

Czego oczekuje?:     Bardzo dobrej znajomości permisji (rangi do zrobienia)

Kontakt:     GG, proszę napisać na PW chętny do współpracy.

Dodatkowe informacje:  Podejmę współpracę tylko z osobą powyżej 16 roku, osoba ta musi mieć dużo czasu wolnego na przebywanie TS3. Próbuję rozkręcić TS3 dla graczy i klanów oczywiście. Także też trochę chęci dla osoby współpracującej ze mną też trochę reklamy.  Osoba też powinna mieć trochę oleju w głowie, nie być arogancka. Zapraszam zatem na PW o numer gg :)

1385681103-U843596.jpg

Opublikowano

Stanowisko: Junior AdminReklamodawcy,DJ,Klanów.

Chętnie Podejmiemy współpracę z jakimiś serwerami - cs,metin2,samp. 
Czego oczekuje? : 

1. Umiejętność zakładania kanałów i edytowania ich w każdy możliwy sposób (sortowanie, uprawnienia kanałowe, ustawianie limitu użytkowników itp.).
2. Umiejętność tworzenia spacerów, wyśrodkowywania,wyrównywania do prawej,lewej ich nazw.
4. Umiejętność udzielenia pomocy innemu użytkownikowi w sprawach dotyczących serwera TS3 (jak skonfigurować mikrofon, słuchawki, jak zrobić nową tożsamość, jak połączyć się swoim "klonem" itd.).
5. Umiejętność decyzji w sprawie nadania innemu użytkownikowi bana lub kick'a z serwera z UZASADNIENIEM.
6. Umiejętność poradzenia sobie w każdej wyjątkowej sytuacji (tj. duża ilość użytkowników na serwerze).
7. Szacunek do innych użytkowników na serwerze, a przede wszystkim do Administracji wyższej rangi.
9. Obiektywność oraz bezstronno

10. Admin Powinien być aktywny oraz pomagać w promowaniu serwera.

Kontakt gg : 49277389  lub pw.

1390144171-U592769.png

Opublikowano
♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒

»  Darmowe Kanały ♦

»  512 Slotów ♦

»  Music Bot 24/7 ♦

»  Już nie długo Priv MT2 ♦

» Na serwerze przebywa codziennie około 60 osób ♦

Poszukujemy :

»  Opiekun DDB

»  Opiekun Karaoke

»  Opiekun Tyranlni

» DJ

» Gildie , Klany oraz graczy

» Mniejszych serwerów które chciały by się do nas przyłączyć

Oferujemy :

» Komfort Rozmów

» Świetną Muzykę

» Bardzo fajne eventy ( np. Idol )

» Kanały VIP ( minimum 8 osób )

» Własną ikone na kanale VIP

» Możliwość stworzenia specjalnej Rangi

♒♒♒

xxx

Opublikowano

Oferuje: stanowisko query

Wymagania: wiek 16+ i własnoręczne poprowadzenie tsa (sprowadzanie ludzi itd.) z moją małą pomocą

Więcej info na PW

Opublikowano

Stanowisko: Osoba odpowiedzialna za reklame 

Czego oczekuje?: stworzenie reklamy serwera teamspeak oraz umieszczanie jej gdzie sie da, fora, strony, portale, itd.

Kontakt: GG [ 1650552, 49706239 ] w godzinach 18 - 22 (UTC+1)

Dodatkowe informacje: Poszukuję osób, które miałyby czas opiekować się serwerem i wdrążać nowe pomysły w jego życie. Jedyne co [ admin / mod ] musiałby robić to od czasu do czasu zejść na kanał [ centrum pomocy ] i udzielić komuś pomocy bądź założyć kanał za pomocą komendy.

Wiek = 19+ WYMAGANE.

- Średnio na serwerze przesiaduje od 250 od 400 osób.
- 512 Slotów [ Licencja AAL (Płatna) ]
- Bot Muzyczny [ 24/7 ]
- mBot [ Zakładanie kanałów za pomocą komendy / automatyczne sprawdzanie aktywności / ochrona rang ( użytkownik sam ma możliwość nadanie sobie rang, jeśli ma powyżej 5 rang bot automatycznie je skraca do 5 / informuje administracje, że ktoś poszukuje pomocy ]

- i wiele wiele inny dodatków ułatwiających prace administracyjne

Osoba ta bedzie otrzymywać wynagrodzenie w złotówkach w zależności od działań i rozwoju.

Opublikowano

O mnie: Cześć. Mam na imię Nikodem. Posiadam swój serwer TS3 (512 slotów). Mogę zaproponować strefe lub kanał  VIP dla dużej ilości użytkowników

Umiejętności: Jestem obeznany w uprawnieniach

Staż na serwerach: Byłem na kilku serwerach Administratorem lecz teraz mam swoj serwer

Czego oczekuje? :Aktywności na serwerze :)

Wiek (ewentualnie) :17

Kontakt: GG:20371875 , prywatna wiadomość

Opublikowano

»  Darmowe Kanały ♦

»  512 Slotów ♦

»  Niedługo Bot Muzyczny 24/7 ♦

» Serwer się rozkręca stoi od wczoraj, rangi 100% skończone ♦

Poszukujemy :

»  NA [New Admin]

»  Opiekunów kanałów rozrywkowych

» DJ

» Gildie , Klany oraz graczy

» Mniejszych serwerów które chciały by się do nas przyłączyć

Oferujemy :

» Komfort Rozmów

» Świetną Muzykę

» Bardzo fajne eventy ( np. Idol )

» Kanały VIP ( minimum 6 osób )

» Własną ikone na kanale VIP

» Możliwość stworzenia specjalnej Rangi

» OCHRONĘ ANTY DDOS

IP:  TS3 NA PW

Zapraszamy Gorąco !

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Stanowisko: Owner

Czego oczekuje?: Licencji 512 slotów

Kontakt: PW lub GG: 6414809

Dodatkowe informacje: Za pomoc w uzyskaniu licencji, bądź odstąpienie jakiejś jestem w stanie dać Querego na swoim serwerze, VPS jest opłacony na kilka miesięcy z góry. 

Opublikowano

Stanowisko: Dostajesz ode mnie NA (New Admin)

Czego oczekuje?: Permisji do Ts3

Kontakt: PW. Ts3 Podam na PW..

Dodatkowe informacje: Brak...

Opublikowano

O mnie: Mam na imie Damian wiek 16

Umiejętności: Duża znajomość TS'a

Staż na serwerach: duzo

Czego oczekuje? : Mam serwer TS 3 VPS, 32 sloty i mogę udostępnić go do jakieś sieci serwerów lub coś takiego.

Wiek (ewentualnie) : 16

Kontakt: gg 20920761 PW forum

Opublikowano

Poszukuje:Sponsora,Reklamodawcy,Admin"a

Oczekuje:Sponsor-Opłacenie mojego serwera ts3,Admin-pomoc,Reklamodawca-Reklamowanie mojego ts3

Dodatkowe informacje: Osoba która zostanie sponsorem dostanie range Query/ROOT.

Kontakt:PW

Zapraszam na Najlepsze forum w Polsce(Kliknij W logo)

logo.png

Opublikowano

Stanowisko: SA ROOT Grafik 

Czego oczekuje? : [Dla Adminów, graficy proszę o przesłanie prac]

9. Obiektywność oraz bezstronność.

Kontakt :  PW    lub gg:   160840

Dodatkowe informacje : Więcej informacji na serwerze
Serdecznie zapraszamy do korzystania z naszego serwera ts3 !

75065740091643582581.png

Opublikowano

Poszukuje: Właściciela lub RooT

Oczekuje:kreatywna reklame mojego = naszego  serwera ts3,i pomopc  przy  rozwijaniu   naszego  projektu  pomoc.

Dodatkowe informacje: Osoba która zostanie  Wlascicielem/ROOT. możne  liczyć  na szeroka  game   współpracy  ale  nie   będzie  miała    dojścia  do  ip  użytkowników  na  ts  Wiek +17

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Poszukuje:Sponsora,Reklamodawcy,Admin"a

Oczekuje:Sponsor-Opłacenie mojego serwera ts3,Admin-pomoc,Reklamodawca-Reklamowanie mojego ts3

Dodatkowe informacje: Osoba która zostanie sponsorem dostanie range Query/ROOT.

Aktualne!

Zapraszam na Najlepsze forum w Polsce(Kliknij W logo)

logo.png

Opublikowano

Stanowisko:    Query

Czego oczekuje?:     Ogarnienia permisji, uczciwość, stosowny wiek +16 + kulturka.

Kontakt:      PW na forum

Dodatkowe informacje:   Serwer jest nowy więc nie oczekiwać 100 osób na teamspeaku :)

1385681103-U843596.jpg

Opublikowano

O mnie: Witam, jestem Dominik razem ze swoim przyjacielem wykupiliśmy VPS-a niestety mamy mały problem z uzyskaniem licencji trochę mało poważnych problemów jednak skutkujących wielkimi opóźnieniami.

Umiejętności: Znamy się dosłownie na wszystkim, cały serwer jest przygotowany, music bot 24/7, serwer opłacony z góry na kilka miesięcy. Pewnie myślicie gdzie tutaj jest haczyk otóż nie mamy licencji.

Staż na serwerach: 3-4 lata

Czego oczekuje? : Oczekuje a raczej poszukuje osoby, która mogłaby użyczyć swojej licencji np. z braku środków na utrzymanie serwera lub małej znajomości. Oczywiście dla takiej osoby leci ranga Query na serwerze. Więcej informacji na PW / GG

Wiek (ewentualnie) :

Kontakt: PW / GG: 6414809 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...