Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Darmowy Vps na 14 dni

hubert8848

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Wchodzimy na stronę http://en.upcloud.com/.

2. Naciskamy TRY IT FOR FREE >>>>> Register for free

3.Rejestrujemy się musimy podać swój nr. tel do aktywacji

4.Przychodzi do nas e mail w którym otrzymujemy linka gdzie wpisujemy Kod z telefonu.

5.Po zalogowaniu przechodzimy do zakładki Server>>>> New Server

6. Wybieramy Win 2003 obojętnie jako bitowy 10gb hdd i 1gb ramu bo inaczej nie stworzy.

7.Short server description=======>nazwa naszego serwera

FQDN server name - nasza domena czyli np. jak w nazwie daliśmy darkorbit to tu będzie darkorbit.com

8.Resztę powinniście wiedzieć, po zrobieniu serwera Możemy połączyć się bezpośrednio ze strony DASHBOARD >>>> VNC connection i wpisujemy naszą domenę którą podaliśmy w czasie robienia servera w moim przypadku darkobit.com lecz możemy się też połączyć za pomocą "podłączanie pulpitu zdalnego" którego na naszym komputerze i wtedy wpisujemy nasze ip vps i loguje. ;) Hasło się dostaje po drodze ale nie pamiętam kiedy ale jak dostaniemy to musisz koniecznie je zapisać.

• Odpowiedzi 209
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

na gmail.com przyszło po chwili

@up. serwer mam założony ale połączyć się nie potrafię :s zaraz ogarnę i powiem co i jak

#edit. em.. chyba windowsa instaluje XDD

#edit! ok.. już ogarnąłem. 1 połączenie musicie (przynajmniej ja tak musiałem) zrobić przez stronę.klikacie w DASHBOARD i szukacie na dole vnc cnnection i wpisujecie nazwe serwera jaką daliście, otworzy wam się 2 okno z instalacją windowsa :)

jak bedziecie chcieli się zalogować przez pulpit zdalny to login to Administrator :P

przy pierwszym włączeniu musicie poczekać aż "ustawi ustawienia" dla IE i innych programów. ;]

Opublikowano

na e-maila.

możecie coś na niego pobrać? :s

Aby pobierać bezproblemowo trzeba wejść na IE>>>>>>tools>>>>>>Security>>>>>>>Custom Lvl>>>>> i szukamy file download zmieniamy z disable na enable.

Opublikowano

Aby pobierać bezproblemowo trzeba wejść na IE>>>>>>tools>>>>>>Security>>>>>>>Custom Lvl>>>>> i szukamy file download zmieniamy z disable na enable.

jak to zadziała to jesteś moim bogiem <3 dam edita czy działa ;3]

tu nie ma security : o

http://scr.hu/0for/3v5o0

Opublikowano

jak to zadziała to jesteś moim bogiem <3 dam edita czy działa ;3]

tu nie ma security : o

http://scr.hu/0for/3v5o0

Aby pobierać bezproblemowo trzeba wejść na

IE>>>>>>tools>>>>>>Internet Options>>>>Security>>>>>>>Custom

Lvl>>>>> i szukamy file download zmieniamy z disable na enable. Przepraszam za błąd

Opublikowano

Czy można net framework zainstalować bo w połowie mi stoi i nie wiem o co biega ?

Edit . Ruszyło sorry za spam ale stało tak 10 min .

Żałuje że nie można zmienić nazwy .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...